• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

09.11.2022

23:06

SIN SINANA SAKIĆA TUŽI SESTRU ZBOG OPTUŽBE O SILOVANJU 20 DEVOJAKA - Rašid otkrio ŠOKANTNE detalje odnosa sa sestrom!

Estrada

SIN SINANA SAKIĆA TUŽI SESTRU ZBOG OPTUŽBE O SILOVANJU 20 DEVOJAKA - Rašid otkrio ŠOKANTNE detalje odnosa sa sestrom!

Podeli vest

Rašid Sakić, sin pokojnog Sinana Sakića, oglasio se pismom iz zatvora u Sremskoj Mitrovici i izrazio nezadovoljstvo zbog navodnih izjava svoje sestre Đulkice Sakić i maćehe Sabine Sakić.

Rašid se javio redakciji Kurira, a kako tvrdi, njemu je najviše zasmetala optužba da je silovao 20 devojaka, a koju on pripisuje sestri.

Foto: Informer/Novak Đurović

Rašid Sakić, sin Sinana Sakića

- Posle natpisa u medijima prinuđen sam da se oglasim o neistinama koje je iznela moja sestra po ocu Đulka Sakić. Sebe neću nijednog momenta da predstavim kao cvećku i nekog ko nije grešio u životu. Sve je počelo onog dana kada sam presekao nanogicu i pobegao u inostranstvo. Pošto je moja maćeha Sabina prethodno otišla u istražni zatvor u Šabac sa svojim advokatom i notarom da me moli da joj potpišem lažirani testament koji se sastojao od toga da joj je moj otac dan pred smrt saopštio usmeno bez ikakvog potpisa da joj ostavlja svu pokretnu i nepokretnu imovinu, uz autorska prava i dva računa, pištolj. Molila me je plakala i tvrdila da nema pare za spomenik da podigne - piše Rašid i kaže da je potpisao taj dokument iako su ga advokati savetovali da to ne radi.

Foto: printscreen instagram/djulkica

Đulkica Sakić, Rašidova polusestra

- Tada mi je ona ponudila 18.000 evra, od čega mi je ona dala 5.000 evra. Naglašavam da sam sve to potpisao isključivo zbog očevog spomenika. Taj novac mi je poslala, a za onih 13.000 evra se pravila luda. Kada sam presekao nanogicu i pobegao u inostranstvo, tu počinje pravo pljuvanje od strane moje sestre Đulke. Sećam se da sam bio u hotelu kada mi je tadašnja nevenčana supruga pročitala njenu izjavu kako sam na Novom Beogradu naoružan do zuba i da se vozim oko zgrade na Dorćolu. I to nije kraj, rekla je i da sam pretio da ću joj raskomadati decu i da će ih tražiti po šumi. Strašno je kad tako nešto pročitate o sebi, takve laži od nekoga za koga sam bio tu u svakom trenutku - navodi on.

Rašid kaže da svoju sestru Đulkicu voli i da ga boli njen odnos prema njemu.

- Jasno mi je da joj je bio potreban azil u Švajcarskoj, ali ovo je preterivanje. Kada je usledilo ono paljenje kuće u Loznici, automatski su okrivili mene iako sam bio u inostranstvu. Klevetanju nema kraja. Mislio sam doći će i tome kraj kada se budale izlupetaju do ovog momenta, kada sam pročitao izjavu svoje polusestre da sam silovao 20 devojaka, kao i da sam pretio da ću silovati i njenu ćerku. Zgrozio sam se kada sam to pročitao, jer svako ko me zna, zna da sam takve siledžije tukao, maltretirao i pljuvao. To što je ona videla dokumentovano moraće da dokaže ko joj je pokazao i šta to čeka, zašto nije u procesu. Ja sam spreman da dokažem da nikad nisam bio osumnjičen, a kamoli osuđen za takvu vrstu krivičnog dela. Preko mnogih stvari sam prelazio, ali preko ovoga neću i tražiću odštetu preko advokata. Ne želim da sutra, kad odraste, moje dete čita takve gnusnosti i laži o meni, a da bude da sam ja na sve to ćutao.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija