• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

10.11.2022

17:13

VIKI UNAJMILA OBEZBEĐENJE DA JOJ ČUVA SINA! Pevačica i dalje uznemirena zbog nedavnog napada na svog jedinca!

ATA Images

Estrada

VIKI UNAJMILA OBEZBEĐENJE DA JOJ ČUVA SINA! Pevačica i dalje uznemirena zbog nedavnog napada na svog jedinca!

Podeli vest

Pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške toliko su se uplašili za bezbednost svog sina Andreja koga su nedavno napali migranti, da su odlučili da unajme i privatno obezbeđenje

Viki i njen suprug su odlučili su da više ništa ne prepuste slučaju, a novac im neće predstavljati problem.

Foto: ATA Images

Viki Miljković, pevačica

- Viki još ne može da se oporavi od šoka zbog napada na sina. To ju je baš potreslo. To nije bilo pitanje hira, već bezbednosti. Oni ne brinu da će mu se nešto desiti u stanu, jer je zgrada u kojoj žive u Beogradu na vodi maksimalno obezbeđena i bez najave ne može ni da se dođe do njihovih vrata, ali joj nije svejedno zbog okolnih parkova i kraja u kom žive. Tu je i dalje mnogo migranata i skitnica. To nije jeftino, ali Viki odlično zarađuje, kako od pevanja, tako i od privatnog biznisa kojim se bavi, tako da joj obezbeđenje neće predstavljati veliki izdatak. Taške se odmah složio sa ženom da je to dobra ideja, Andreju nije bilo baš drago, ali nije imao drugog izbora nego da prihvati odluku svojih roditelja - završava izvor za Kurir.

Podsetimo, Andreja je prošlog meseca napala grupa od tri migranta.

Foto: Zoran Sinko

Viki Miljković, pevačica

- Nisam mogla da verujem da će se tako nešto dogoditi. Taške me je pozvao i ispričao šta se desilo, iskreno, ostala sam u šoku. Andrej se vraćao s treninga i grupa od troje migranata ga je napala. Prišli su mu i na engleskom uzvikivali da im da novac, a pošto on to nije želeo da uradi, jedan od njih je izvadio nož. U tom trenutku Andrej je krenuo da trči u pravcu salona Beograda na vodi. Čim je utrčao u zgradu i rekao ljudima u prostoriji šta se desilo, obezbeđenje je izašlo napolje i oteralo migrante. Sreća je što je Andrej aktivni sportista i mogao je da im pobegne. Zamislite da se ovakva stvar desi nekom ko nije fizički spreman - istakla je tada Miljkovićeva.

Nedugo zatim beogradska policija je u saradnji sa Upravom za strance identifikovala osobe koje su napale Andreja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija