• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

12.11.2022

17:50

VOLEO JE DA IGRA POKER, ALI JE IMAO JEDNU MANU! Najbolji prijatelj Miroslava Ilića otkrio sve o njegovom poroku zbog kog ga je jednom ostavio u Vrnjačkoj Banji!

Informer.rs

Estrada

VOLEO JE DA IGRA POKER, ALI JE IMAO JEDNU MANU! Najbolji prijatelj Miroslava Ilića otkrio sve o njegovom poroku zbog kog ga je jednom ostavio u Vrnjačkoj Banji!

Podeli vest

Legendarni pevač Miroslav Ilić uskoro obeležava 50 godina karijere tokom koje je prošao mnogo toga i nikada nije krio ni ono dobro, ali ni ono loše. Miroslav je i sam nekoliko puta govorio o svom najvećem poroku, alkoholu, koji je uspeo da pobedi, a komšije i rođaci iz Mrčajevaca sada iznose svoju stranu priče o njemu

U Mrčajevcima za njihovog Slavuja imaju samo reči hvale, a jedna od meštanki otkrila je ekipi emisije "Metar moga sela" čak i to da je imao devojku, njenu drugaricu.

Foto: Foto: hypetv

Miroslav Ilić

- Ja sam njegova drugarica iz detinjstva. On je bio ekstra uvek i ostao je ekstra. On je naše Mrčajevce podigao dokle ih je podigao. Njemu smo zahvalni barem oni koji nešto znaju i koji znaju da cene nešto - kaže meštanka Mrčajevaca koja je ponosna na Miroslava Ilića, a na pitanje da li je oduvek pevao, da li je pevao devojkama kaže:

- Pa da vam kažem, on je imao tu devojku koja je moja drugarica dobra, ja sam im bila kao neka vrsta poštara. Ona je moje generacije, meni je kuća tu, ovde, u centru... Družili smo se, putovali smo u školu, bilo nam je mnog lepo, imali smo mnogo dobro društvo. Nemam ništa loše da kažem za Miroslava Ilića, ekstra čovek, uvek je bio ekstra iz divne je porodice, ima divnu ima suprugu divnu, divnu decu, nemam šta da kažem- dodaje ona i nastavlja:

- Jesu ga volele devojke, ali on nije varao svoju devojku - rekla je i otkrila da joj je omiljena pesma Miroslava Ilića "Jesen sedamdeset i neke" zato što je to, kako ističe, njihovo doba.

A popularni pevač je baš i počeo "sedamdeset i neke", jer ove godine slavi 50 godina svoje karijere.

Foto: Novak Đurović

Gordana Ilić, Miroslavljeva supruga koja je decenijama uz njega

Osim nje Miroslava je ishvalio i prijatelj Milorad, koji je ispričao i zbog čega ga je u jednom trenutku društvo izbegavalo.

- Ja i Miroslav smo se godinama i godinama družili. Ja sam ga među prvima sa obrenom i vodio na koncerte. Dok nije kupio kola ja sam ga i vozio po koncertima. On je izuzetno dobar čovek. Jedno vreme je pio i to je bilo toliko strašno. Ja se sećam jednog momenta kada smo bili u Vrnjačkoj Banji kada se toliko napio, da smo njegova žena i ja došli kući, moja žena ostala da ga dovuče. Tako da, on je dobar čovek ali je imao taj porok da je pio, međutim sada više ne pije - ispričao je prijatelj pevača, Milorad Jevđović i dodao:

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Miroslav Ilić

- Sve što sam od njega tražio on je želeo da ispuni da pomogne, da organizuje. Mi smo ovde nejga zvali pevač, nismo ga zvali Miroslav. Voleo je da sedne tu u kafanicu da igra poker, da igra karte sa ljudima... E jedino što mu je bila mana nije dao niko da plati piće. Zato smo mnogo puta izbegavali i da odemo jer nije dozvoljavao niko da plati piće, plati večeru, to je on došao u svoje Mrčajevce, u svoj metar svoga sela. Sad, kako će biti kada se vrati, napravio je pristojnu i lepu kuću. Planira da dođe da živi u Mrčajevcima, da nastavimo da se družimo- kaže pevačev prijatelj.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija