• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story/Informer

14.11.2022

18:30

PEVAO JOJ NA MATURI, POSTOJE FOTKE OD TE VEČERI: Samardžić je javno priznao da je prevario ženu, evo ko je ustvari maturantkinja koja ga je zavela!

HIT dodatak/informer

Estrada

PEVAO JOJ NA MATURI, POSTOJE FOTKE OD TE VEČERI: Samardžić je javno priznao da je prevario ženu, evo ko je ustvari maturantkinja koja ga je zavela!

Podeli vest

Kada je ova inforamcija dospela u javnost svi su, blago rečeno, bili šokirani jer jedno je varati ženu, a drugo otimati devojku

Da se dogodila preljuba Željka Samardžića nije više tajna. Pre par godina pevač folk muzike sve je javno priznao, na svu sreću njegova supruga Maja nije mnogo pažnje tome pridavala, te je uprkos poniženju i strašnim naslovima u štampi ostala sa njim u braku.

Kako vreme prolazi, međutim, sve više detalja iz muzičarevog tajnog života se otkriva pa i to da je svojevremeno osvojio maturantkinju i nakon svega dva susreta poveo ju je kući, suprotstavljajući se njenim roditeljima.

Kada je ova inforamcija dospela u javnost svi su, blago rečeno, bili šokirani jer jedno je varati ženu, a drugo otimati devojku. Šokirani su, međutim, bili i ostali samo oni koji nisu do detalja saslušali Željkovu priču. Pomenuta maturantkinja bila je njegova supruga Maja, a čitav događaj oko prosidbe i odvođenja kući bez znanja njenih roditelja dogodio se pre više od četiri i po decenije.

Foto: printscreen instagram/zeljko_samardzic

Željko sa suprugom

Pevač je ispričao da mu se Maja dopala na prvi pogled i da ju je priliko drugog susreta, a na njenoj maturi zaprosio.

– Pokupio sam je s mature, ona je tada bila maturantkinja Ekonomske škole, rekao sam joj: "Ti ideš kući sa mnom". Inače, ja sam joj i pevao na maturi, postoji i fotografija te večeri. Ona je odmah pristala da pođe sa mnom, ali njeni roditelji su bili protiv naše veze.Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri. Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu. Kada bi je svi gledali mojim očima bila bi najlepša na svetu – otkrio je muzičar čiji brak je danas po jačini ravan jedoj takvoj tvrđađavi koju spominje. 

Čak ni preljuba Željka Samardžića nije uspela da je sruši, naprotiv njegova i Majina porodica koju čine ćerke, zetovi i unuci broji preko 20 članova.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija