• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story/Informer

19.11.2022

18:14

MNOGIMA JE BOLJA RIBA OD SEVERINE, ŠOKIRAĆE VAS SAZNANJE KO JE! MILAN POPOVIĆ KRIO ROMANSU SA NAŠOM VODITELJKOM, LJUBAVISALI NA NJEGOVOJ JAHTI!

Insajder/printscreen

Estrada

MNOGIMA JE BOLJA RIBA OD SEVERINE, ŠOKIRAĆE VAS SAZNANJE KO JE! MILAN POPOVIĆ KRIO ROMANSU SA NAŠOM VODITELJKOM, LJUBAVISALI NA NJEGOVOJ JAHTI!

Podeli vest

Pre desetak godina proširila se informacija da se ovaj par pomirio nakon pogrešnih brakova koje su oboje odabrali

Veza Milana Popovića i Katarine Šišmanović davno se završila, ali nikada nije bilo sasvim jasno zašto je bivša voditeljka to pokušavala da demantuje kad su postojale fotografije koje najbolje dokazuju ono što je neporecivo. 

Veza Milana Popovića i Katarine Šišmanović možda nije bila najduža u njihovim životima, ali je svakako ostavila traga i to ne samo za njih već i u čitavoj javnosti. Dogodila se davno, toliko davno da je prethodila Milanovom braku sa hrvatskom pevačicom Severinom kao i Katarininom braku sa Goranom Stamenkovićem. Dok su bili zajedno, Katarina i Milan zaista su uživali kao da sutra ne postoji. Fotografije su nastale na Milanovoj luksuznoj jahti i romantiku su "potrošili" do zadnjeg plamena, a onda sutra ipak jeste došlo.

Par je raskinuo a Milan je sreću tada našao kraj Severine, iako je poznato da se ni to nije baš srećno završilo. Veza Milana Popovića i Katarine Šišmanović, međutim, još neko vreme je obitavala medijskim prostorom iako je zapravo odveć ugašena. Pre desetak godina proširila se informacija da se ovaj par pomirio nakon pogrešnih brakova koje su oboje odabrali, ali je za "Story" tada potvrđeno da to što je Katarina posećivala jedan lokal koji je odmah pored Milanovog ne znači da je par obnovio kontakt. Fotografije će im, svakako, zauvek ostati kao uspomena.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija