• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.K.

22.11.2022

07:00 >> 21:41

VODITELJKA PINKA SE U POSLEDNJEM MOMENTU PREDOMISLILA !Neću u Katar da ne bih dekoncentrisala 'orlove'!

Printscreen

Estrada

VODITELJKA PINKA SE U POSLEDNJEM MOMENTU PREDOMISLILA !Neću u Katar da ne bih dekoncentrisala 'orlove'!

Podeli vest

Neću da idem na Svetsko prvenstvo da ne bih dekoncentrisala naše fudbalere, kaže Jovana Jeremić!

Voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa velika je ljubiteljka fudbala, ali je ovog puta rešila da ne putuje u Katar, već će za "orlove" navijati iz Beograda.

Foto: Printscreen/Instagram

Jovana Jeremić

Novi posao
Hoću da budem sportski komentator. Ako to mogu da rade novinarke koje nemaju veze sa sportom, i to samo da bi se dobro udale, zašto ne bih i ja?!
Jovana Jeremić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Kad bih otišla u Katar, napravila bih haos, dekoncentrisala bih celu našu reprezentaciju! Zato sam odlučila da ostanem u Beogradu i da ih podržavam odavde - priča za Informer Jovana i dodaje da bi se rado oprobala kao sportski komentator:
- Počela sam da se interesujem za fudbal otkad sam snimila reklamu s argentinskim fudbalerom Gabrijelom Batistutom. Mislim da je sada pravi momenat da počnem da izveštavam o fudbalu. Ako su to mogle da rade novinarke koje nemaju veze s tim sportom, i to samo da bi se dobro udale, zašto ne bih i ja?! Imam sve predispozicije da u izveštavanju budem apsolutno najbolja!


Upoznala Batistutu
Počela sam da se interesujem za fudbal otkad sam snimila reklamu sa Batistutom


 

 

 

 

 

 

Svi je žele Jeremićeva otkriva da jedan fudbaler pokušava da je zavede, ali ne želi da otkriva njegov identitet.

Foto: Private

Jovana Jeremić


- Udvara mi se jedan fudbaler, ali ne bih pričala mnogo o tome... Trenutno sam sama, izašla sam iz braka i zbog toga ću ubuduće tri puta da merim pre nego što se odlučim da s nekim započnem vezu. Ako uđem u vezu s fudbalerom, to mora da bude ozbiljno. Problem je što ja volim starije, a muva me mlađi! - priča Jovana.


Grudi će povećati
mašću iz zadnjice

Jovana Jeremić kaže da u grudi neće ugraditi silikone, već će ih povećati pomoću masti iz zadnjice:
- Planiram da podignem grudi i da ih zategnem jer su pale posle porođaja. Ali to neću da uradim pomoću silikona, već će mi iz zadnjice izvaditi mast i prebaciće je u grudi.

Voditeljka iz braka s političarem Vojislavom Miloševićem ima ćerku Leu, a volela bi da ima još dece.
- Hoću još dece, ali ne sada, već za nekoliko godina. Posvećena sam karijeri i pre drugog deteta želela bih da obezbedim još jedan stan, a za to mi treba mnogo para - priča Jovana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

Le le le le le le, šta li umišlja ova teleća glava, da je neka opasna riba. A od ribe nema ni slova R. Najgore su osobe koje same sebe hvale, i misle da su neko i nešto. Mala, dežmekasta, kao trupac. A tek faca i glas, ubi Bože. Kada sve sabereš i oduzmeš, katastrofa, od žene.

shabanotti

pre 1 godinu

Pogresno!!!! odmah da ode u Qatar , da se namesti iza gola brazilaca ( sa brazilkom) pa da vidimo koliko ce nasi momci biti motivisani da je share - uju......Blago nama, juri za share om pa jos i ljubiteljica fuzbala postala.....

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17