• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

23.11.2022

08:45

PEVAČICE UŽIVALE U JEDNOJ BEOGRADSKOJ KAFANI! Lumpovale do zore!

G.T.

Estrada

PEVAČICE UŽIVALE U JEDNOJ BEOGRADSKOJ KAFANI! Lumpovale do zore!

Podeli vest

Goga Sekulić i Vesna Zmijanac lumpovale su u kafani do zore! Paparaco Hita uhvatio je pevačice dok su se veselile u jednom beogradskom lokalu u kom je Vesna nastupala. Goga Sekulić s prijateljima otišla na nastup Vesne Zmijanac i ostala do samog fajronta

Goga je u noćni provod izašla opušteno obučena, ali isfenirana i našminkana. U kafanu je došla s prijateljima i saradnicima, frizerom Borisom Obreškim i šminkerom Nikolom Stjepovićem.

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Goga Sekulić

Nazdravljala je crnim vinom, a u jednom trenutku je prešla na sok, pa je do kraja večeri ostala trezna! S obzirom na to što vodi računa o ishrani, pevačica je čak i u kafani pazila šta jede, pa se na njenom tanjiru našlo samo belo meso s mnogo salate.

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Goga u kafani


Kada je Zmijančeva dovela atmosferu do usijanja, Sekulićeva je ustala i igrala pored koleginice. Dok je Vesna izvodila svoje najveće hitove, Goga se veselila i pevala uglas sa starijom koleginicom. Kafanu je napustila pred zoru, prilično vesela, ali ipak trezna!

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Vesna

 

 REČ OČEVICA:
- Obožavam da idem na Vesnine nastupe, jer je neposredna i srdačna. Još kad smo videli da je Goga zaigrala s njom, oduševili smo se! Obe su baš vesele.
Gost u kafani


BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija