• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

24.11.2022

07:20

LEGENDARNI PEVAČ PRIČA O SVOJOJ NAJVEĆOJ LJUBAVI, SUPRUZI GORDANI! Miroslav: Već 50 godina VOLIM JEDNU ŽENU!

Printscreen You Tube/Hit Informer

Estrada

LEGENDARNI PEVAČ PRIČA O SVOJOJ NAJVEĆOJ LJUBAVI, SUPRUZI GORDANI! Miroslav: Već 50 godina VOLIM JEDNU ŽENU!

Podeli vest

Miroslav Ilić kaže da već 50 godina voli samo svoju suprugu Gordanu!

Legendarni pevač oženio se 1972. godine i otad se ne razdvaja od svoje Goce.

- Te godine počeli smo da se zabavljamo i vrlo brzo smo se i venčali. Sve se se dogodilo iznenada. Otišao sam da studiram u Skoplje, a Gordana je ostala u Čačku. Jednog dana je samo banula kod mene, otišli smo kod matičara i venčali se totalno neplanirano! Bili smo mladi i ludi, tada sam imao samo 22 godine - priča pevač i dodaje da su im mnogi predviđali da im brak neće potrajati:

- Moja i njena familija, rođaci i prijatelji, svi su nam prognozirali da ćemo se razvesti posle šest meseci. Ali vreme ih je demantovalo! Mi smo već 50 godina zajedno!

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Miroslav i Gordana
U svađi sa Brenom
Lepa Brena je jedina osoba na estradi s kojom ne razgovaram, to znaju i vrapci na grani
Miroslav Ilić

Iako kaže da suprugu voli najviše na svetu, Miroslav priznaje da im u braku nije uvek sve potaman.

- Goca mi je glavni i najveći oslonac u životu, ali najlakše zna da me iznervira. Niko ne zna da me istera iz takta kao ona - iskren je Miroslav.

Jedina mrlja u braku im je to što Mirjana Antonović već godinama tvrdi da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina. Zbog toga se sude, a kao Mirjanin svedok pojavljivala se Lepa Brena...

- Lepa Brena je jedina osoba na estradi s kojom ne razgovaram, to znaju i vrapci na grani! - rekao je Ilić o svojoj nekadašnjoj saradnici i drugarici.

Dva koncerta u "Areni"

 

Miroslav Ilić obeležava 50 godina karijere sa dva koncerta u beogradskoj "Areni". Prvi, koji je zakazan za 10. decembar, na njegov 72. rođendan, već je rasprodat! Karte su dostupne za drugi koncert, koji će održati 11. decembra.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija