• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.11.2022

13:10 >> 13:18

ISPOŠTOVALA CRNI PETAK: MILICA PAVLOVIĆ JE REŠILA DA VAS OZBILJNO ČASTI, BAŠ SE OTVORILA!

E-stock

Estrada

ISPOŠTOVALA CRNI PETAK: MILICA PAVLOVIĆ JE REŠILA DA VAS OZBILJNO ČASTI, BAŠ SE OTVORILA!

Podeli vest

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je pre nekoliko dana održala pres konferenciju i najavila prvi veliki solistički koncert u sopstvenoj režiji.

Veliki i spektakularni koncert je zakazan za 11.02.2023 u hali Čair u Nišu, a kako je Seksi Senjorita otkrila, ovo je samo mali tizer za veliki koncert u beogradskoj Areni, koji je takođe zakazan, ali još uvek datum održavanja drži u tajnosti.

Foto: Privatna arhiva

Milica Pavlović

Pavlovićeva je otkrila da je ponosna na to što će veliku turneju početi upravu na Jugu zemlje, pa je u skladu sa tim ovaj koncert naslovila „Kraljica Juga“, po stihovima iz pesme „15ica“, koju je za nju uradio kolega Coby.

Foto: Promo

Milica Pavlović


S obzirom da su karte za koncert nekoliko dana u prodaji, koja odlično ide, Pavlovićeva i njen tim su rešili da obraduju njene najvernije fanove i da ispoštuju Crni Petak, pa su rešili da danas sve karte budu na popustu od velikodušnih 50%.

Foto: Printscreen/Instagram

Milica Pavlović



Popust važi na sva mesta na tribinama čije regularne cene iznose 1200, 1500 i 1800 dinara, odnosno sada ih je sa aktuelnim popustom moguće kupiti za 600, 750 i 900 dinara na sajtu Tickets.rs.

- Već neko vreme sa svojim timom vredno radim na pripremama za koncert u Nišu. Zaista želim da mojoj publici pružim neverovatan osećaj, da sve bude spektakularno i da te noći uživaju i dobro se provedu. Isto tako, trudili smo se da cene budu veoma pristupačne – rekla je Milica, koja je zatim istakla da je Crni petak bio idealan povod da svojoj publici pokloni i ovako veliki popust na kupovinu karata.

Milica je takođe istakla da će na koncertu u „Čairu“ u Nišu publika imati prilike da čuje sve njene velike hitove koje je snimila u svojoj desetogodišnjoj karijeri, kao i one sa aktuelnog albuma „Posesivna“, koji je uradila uz prijateljsku podršku „Telekoma“.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17