• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić/D.I

25.11.2022

13:44

OTKRIVAMO ZAŠTO JE SAŠA POPOVIĆ UŠAO U BIZNIS SA STANOVIMA! Jedna stvar je bila presudna, deca ću mu biti večito zahvalna!

ATA Images

Estrada

OTKRIVAMO ZAŠTO JE SAŠA POPOVIĆ UŠAO U BIZNIS SA STANOVIMA! Jedna stvar je bila presudna, deca ću mu biti večito zahvalna!

Podeli vest

Saša Popović otkrio je za "Informer" da je odlučio da se povuče sa malih ekrana i ode u penziju, ali je nakon samo tri meseca poželeo i da se vrati u "Grand". Kako je rekao nije znao šta će sa sobom, pa se posvetio novom biznisu.

Naime, bivši direktor tvrdi da su on i njegova prijateljica i saradnica Lepa Brena prodali svoju imperiju, pa su se okrenuli projektu i izgradnji stanova.

Saša Popović ističe da ne može da sedi kući, pa je rešio da se vrati i bude deo projekta "Zvezde Granda".

Foto: Prntscreen Pink

Saša Popović

- Kada smo Brena i ja pre dve godine prodali "Grand produkciju" rekao sam Suzani dosta mi je svega idem u penziju. Posle tri meseca nisam znao sta ću sa sobom, pa sam vratio snimanju "Zvezda Granda" i rekao ma kakva penzija. - otkrio je bivši direktor pa se dotakao projekta koji je pokrenuo sa pevačicom:

- Pre godinu dana kada smo sklapali ugovore za stanove u izgradnji kvadrat je bio oko 2.500 evra, sada je skuplje. Kupio sam ovde dva stana, jedan za ćerku, a drugi za sina. - ispričao je Saša.

Foto: printscreen

Saša Popović

Šta je Saša povodom novog biznisa i "Zvezda Granda" otkrio za Informer pogledajte u videu. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija