• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

28.11.2022

11:45

SRPSKI DŽET SET BODRI NAŠE FUDBALERE U KATARU! Dragan Bjelogrlić stigao prvi, Sofija svim srcem uz Luku, Anastasija uz Gudelja

Instagram/printscreen

Estrada

SRPSKI DŽET SET BODRI NAŠE FUDBALERE U KATARU! Dragan Bjelogrlić stigao prvi, Sofija svim srcem uz Luku, Anastasija uz Gudelja

Podeli vest

Srpsku fudbalsku reprezentaciju bodri cela zemlja, ali i veliki broj poznatih koji se uputio u Dohu kako bi "Orlovima" pružili podršku s tribina. Među poznatima svakako su lepše polovine naših fudbalera Anastasija Ražnatović i Sofija Milošević koje su u dresu Srbije među prvima zauzele mesta na tribinama, kao i Dragan Bejlogrlić koji utakmicu prati sa sinom

Dragan i njegov sin Aleksej objavili su fotografiju sa stadiona "Al Džanub" na kojem Srbija igra sa Kamerunom ogrnuti zastavom naše zemlje.

Foto: Instagram/printscreen

Bodri Gudelja... Anastasija

Anastasija je u potpunosti u bojama Srbije, dok je Sofija kačila snimke i fotografije od jutros snimajući svaki svoj korak.

Foto: Instagram/printscreen

Uz Luku i Srbiju... Sofija Milošević

Iako ni Anastasijin momak Nemanja Gudelj, ali ni Sofijin suprug Luka Jović nisu u prvoj postavi, njih dve svim srcem bodre srpsku reprezentaciju.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mapetovski pacov Gonzo

pre 1 godinu

Zar Bjelogrlić nije partijski neprijatelj https://informer.rs/amp/vesti/kolumne/745731/nebojsa-bakarec-kolumna-vesti-elita https://informer.rs/amp/vesti/politika/632160/nebojsa-bakarec-slucaj-bjelogrlic-umetnost-izgovor-zlo

Milovan

pre 1 godinu

Otisli su da probaju i tamo nesto da ukradu. Odvratni obojica.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija