• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.T.

29.11.2022

20:08

IVANA NIKOLIĆ OTKRILA ŠTA JE MUČI!  Pevačica priznala koji zdravstveni problem je imala! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Estrada

IVANA NIKOLIĆ OTKRILA ŠTA JE MUČI! Pevačica priznala koji zdravstveni problem je imala! (VIDEO)

Podeli vest

Popularna pevačica, Ivana Boom Nikolić eksluzivno za Informer otkrila je sve detalje iz privatnog života, pa je priznala da je imala zdravstvenih problema, ali da se sada oseća mnogo bolje.

Bivša članica grupe  "Hurricane" priznala je da se trudi da u životu uvek pozitivno razmišlja, a da sve loše stvari ostavlja u prošlosti.

Foto: printscreen instagram

Ivana Nikolić

- Odlično sam sada! Imala sam neke zdravstvene probleme. muke sa želucem, ali Bogu hvala sada je sve dobro. Ne smem da kažem da je drugačije, kada vidim novinare u ovako velikom broju! Desilo mi se toliko lepih stvari, tako da ne znam šta bih mogla da izdvojim. Volela bih i da mi naredna godina bude kao ova, sve što je negativno zaboravljam. - priznala je Ivana Nikolić pa he dodala šta radi sa energetskim vampirima, pa otkrila sve o novoj pesmi:

Foto: printscreen instagram

Ivana Nikolić

- Imam sreće da svi negativni ljudi beže od mene! Sklone se i ostanu samo dobri ljudi! Iskreno jako sam se bojala jer pesma nije bila vidljiva na mom kanalu, a sada je sve ok! Jako sam zadovoljna! - rekla je pevačica. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija