• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milica Kokotović

01.12.2022

08:00

INFORMER NA SNIMANJU NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA DM TELEVIZIJE!  Zorana sletela s puta, Jašar iz teretane došao na TV!

Miloš Rafailović

Estrada

INFORMER NA SNIMANJU NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA DM TELEVIZIJE! Zorana sletela s puta, Jašar iz teretane došao na TV!

Podeli vest

Jedan čovek je svojim kolima prešao u moju traku. Da se ne bih zakucala u njega, sletela sam u jarak, a on je pobegao, kaže Zorana Pavić * Treniram skoro svaki dan i ne koristim steroide, priča Jašar Ahmedovski

Dragana Mirković je na snimanje novogodišnjeg programa svoje DM televizije pozvala pola estrade! Folk diva došla je prva u studio u Požarevcu, a odmah za njom stigla je i uznemirena Zorana Pavić i otkrila nam da je sletela kolima s puta!

Foto: Miloš Rafailović

Zorana Pavić

- Jedan čovek je svojim kolima prešao u moju traku kad sam se iz Beograda isključila za Požarevac. Pokušala sam da se sklonim kako se ne bi zakucao u mene, ali nisam imala gde i sletela sam s puta! Izašao je iz kola i počeo da viče na mene kao da sam ja kriva, a ne on! A onda je pobegao! Upala sam u jarak i nisam mogla da se izvučem - rekla nam je Zorana i dodala da se u tim trenucima brinula da ne zakasni na snimanje!

Domaćica
Dragana Mirković je najpre grlila muža Tonija Bijelića, a onda koleginicu Ljupku Stević

- Nisam bila uplašena, već samo zabrinuta da ne zakasnim na novogodišnje snimanje, jer ja ne kasnim nikada! Hvala Bogu, naišao je jedan mladi bračni par i pomogao mi da se izvučem iz jarka... I moja sestra je u Americi imala sličnu situaciju, sletela je s puta, a jedan bračni par joj je pomogao da se izvuče. Ostala je u kontaktu s njima, evo već decenijama. I ja sam razmenila broj telefona s parom koji mi je pomogao i pozvala sam ih na svoj sledeći nastup - ispričala je pevačica u dahu.

U tom trenutku na DM televiziju stigao je Jašar Ahmedovski (57). Legendarni pevač, koji se često na društvenim mrežama hvali bicepsima, rekao nam je da je pravo iz teretane došao u studio.

Foto: Miloš Rafailović

Jašar Ahmedovski

- Treniram skoro svaki dan i uživam u tome! Nedavno sam objavio fotografiju iz teretane, ljudi nisu mogli da poveruju da tako izgledam. Ne koristim steroide jer nikad nisam hteo da se nabildujem, već samo želim da održavam kondiciju. Žene su mi inspiracija ceo život, ali ja treniram isključivo zbog sebe i svog zdravlja - kaže Ahmedovski.

Foto: Miloš Rafailović

Toni Bjelić i Dragana Mirković

Domaćica Dragana Mirković je za to vreme ispred novogodišnje jelke grlila svog supruga Tonija Bijelića, s kojim je pune tri decenije u braku. A kad je videla koleginicu Ljupku Stević, bacila joj se u zagrljaj! Njih dve su se izljubile, a onda je Ljupka otišla na binu da otpeva svoje najveće hitove. Posle nje zapevali su i Ilda Šaulić, Halid Muslimović, Dragan Kojić Keba, Nataša Đorđević, Ivana Nikolić...

Afrika: Saša Kovačević mi je najbolji frajer!

Sandra Afrika je na snimanje došla sama i priznala da joj nedostaje kolega Saša Kovačević.

Foto: Miloš Rafailović

Sandra Afrika, pevačica

- Saša je definitivno najbolji frajer na estradi. On je kompletan muškarac! Osim što lepo izgleda, veoma je fin i kulturan. Često idem kod njega u restoran. Svaki put se oduševim koliko je divan muškarac, ne samo prema meni već prema svakoj ženi. Retkost je da se neko tako ophodi prema devojkama - rekla je pevačica.

 

Maja Marijana

Nemam silikone, ugojila sam se!

Kada je Maja Marijana ušla u studio i skinula kaput, svi su se zagledali u njene bujne grudi, a ona se pravdala da nema silikone.

Foto: Miloš Rafailović

Maja Marijana pokazala je bujno poprsje...

- Ništa nisam radila na sebi, samo sam se malo ugojila, a taj višak je otišao na pravo mesto - rekla je pevačica.

 

Era Ojdanić cirkao vino

Era Ojdanić obožava snimanja novogodišnjih programa. Čim je stigao u Požarevac, navalio je na belo vino.

Foto: Miloš Rafailović

Era Ojdanić, pevač

Era je sve vreme cirkao, pevao i veselio se s kolegama. Iako je među prvima završio svoj nastup, ostao je do samog kraja!

 

Boban Rajović - Postaću deda!

Boban Rajović (50) pohvalio se da će uskoro postati deda!

Foto: Miloš Rafailović

Boban Rajović, pevač

- Moja starija ćerka je trudna, u januaru treba da se porodi. Postaću deda i mnogo sam srećan zbog toga! - rekao nam je popularni pevač.

BONUS VIDEO: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija