• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. Kostić

06.12.2022

07:00

JK: AKO KIM OTVORI PROFIL NA SAJTU ZA ODRASLE, I JA ĆU! Pevačica postavila izazov najpoznatijoj svetskoj starleti

Instagram/printscreen

Estrada

JK: AKO KIM OTVORI PROFIL NA SAJTU ZA ODRASLE, I JA ĆU! Pevačica postavila izazov najpoznatijoj svetskoj starleti

Podeli vest

Jelena Karleuša (44) kaže da će otvoriti profil na sajtu za odrasle ukoliko to bude uradila i najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan (42)!

Pop zvezda već sada na društvene mreže postavlja provokativne fotografije, pa joj ne bi bio problem da to radi i za pare na popularnoj platformi "Onli fens".

Foto: Foto: Marko Đoković

Jelena Karleuša ne otvara "Only fans" dok to ne učini Kim
 Zaradila bih milione na "Onli fensu"! * Objavljivala bih provokativne fotografije, slične onima koje već imam na društvenim mrežama, kaže Jelena Karleuša

- Kada bih otvorila profil na "Onli fensu", zaradila bih milione! To sam rekla i svom producentu, a on mi je odbrusio: "Samo preko mene mrtvog." Zato sada ne razmišljam o tome, ali čim Kim Kardašijan napravi profil na toj platformi, i ja ću! - kaže pevačica za Informer.

Foto: Instagram/printscreen

Htela bi i ona da kači golišave fotke... JK
Biće provokativna

Karleuša otkriva šta bi ljudi mogli da vide na njenom profilu na "Onli fensu".
- Fotografije ne bi bile drugačije od 90 odsto onih koje objavljujem na Instagramu. To su fotke sa nastupa u veoma provokativnim kostimima. Jedino ne znam šta bih onda postavljala na ostalim društvenim mrežama, ali snašla bih se.

Foto: Reuters

Kim Kardašijan sada može da odgovori na izazov
Gaji povrće

I dok se u šou-biznisu JK prikazuje kao seksi vamp žena, u privatnom životu je sušta suprotnost. JK na bini puca od energije i seksepila, a kod kuće je prava domaćica. Tako je u luksuznoj vili na Senjaku zasadila povrće.
- U svojoj bašti gajim paradajz, koji nekontrolisano džiglja. Odlično mi uspeva. Baš je ukusan i sladak. Tako je to kod nas dobrih ljudi, sve nam ide od ruke. Od proleća sam počela da sadim luk i krompir. Uživam u tome - priča Jelena i dodaje da bi volela da jednog dana živi van grada:
- Životni san mi je da kupim kuću na selu i uzgajam organsko voće i povrće.


I dok se ne preseli na selo, Karleuša nastavlja sa poslovnim obavezama. Ona će za doček Nove godine nastupiti u hotelu "Hajat", gde će publika uživati u njenim hitovima. Jelena obećava da će napraviti noć za pamćenje, koja će biti još bolja ukoliko sa njom na bini zapeva i svetski poznati Brazilac sa kojim je snimila duet Pablo Vitar.
- On i ja bismo napravili haos! Visok je dva metra i konačno bi neko na sceni bio krupniji od mene - završava pevačica.
 

Dobila priznanje za
najljubazniju mušteriju

Jelena Karleuša kaže da je od udruženja kasirki jednog poznatog lanca prodavnica u Srbiji dobila pohvalnicu za najljubazniju mušteriju.
- Redovno odlazim u prodavnicu po namirnice, pa su me kasirke baš zavolele. Zato su mi dale nagradu "najljubaznija mušterija". Sa svakom od njih se slikam i popričam. Upućena sam u njihove tužne životne priče. I kupci me vole, pa me često puštaju preko reda, ali to odbijam. Uredno čekam da dođem na red - kaže Jelena.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KARLEUŠU NAPALI ZBOG SVETSKOG BRENDA U KOJEM PROMOVIŠU NASILJE NAD DECOM! Jelena se oglasila: Samo mi one pišu uvrede!
Estrada

KARLEUŠU NAPALI ZBOG SVETSKOG BRENDA U KOJEM PROMOVIŠU NASILJE NAD DECOM! Jelena se oglasila: Samo mi one pišu uvrede!

Ogromna prašina podigla se oko svetski poznatog brenda koji je novom kolekcijom sablazio javnost kada su u kampanji pokazali decu i medvediće sa sado-mazo rekvizitima što su mnogi shvatili kao promociju nasilja nad decom. S obzirom na to da je glavni promoter brenda popularna starleta Kim Kardašijan, ona se odmah našla na udaru javnosti, ali i naša Jelena Karleuša koju su napale žene iz samo jedne države

29.11.2022

12:15

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija