• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story/Informer

06.12.2022

10:30

UPOZORENJE SVIMA! BOLEST TIJANE DAPČEVIĆ VIDELA SE NA NOGAMA! Pevačica završila na operaciji, doktori se pitali šta je do sada čekala!

Estrada

UPOZORENJE SVIMA! BOLEST TIJANE DAPČEVIĆ VIDELA SE NA NOGAMA! Pevačica završila na operaciji, doktori se pitali šta je do sada čekala!

Podeli vest

Pevačica Tijana Dapčević suočila se sa zdravstvenim problemom zbog koga je morala na operaciju.

Naime, ona se suočila sa ozbiljnim oblikom proširenja vena koji ju je doveo do brojnih komplikacija, a bolest Tijane Dapčević bila je do te mere problematična da ju je na kraju dovela i do operacije. O čitavom neprijatnom iskustvu ona je progovorila kako bi bila inspiracija drugim ženama sa sličnim tegobama.

- Imala sam krofne na nogama. To je ono kad popusti zid, a u jednom trenutku je popustio, i ja sam to okarakterisala da imam krofne na nogama. Međutim, to nije bio jedini problem. Noge su mi oticale, imala sam bolove, noću su me budili grčevi… Kada sam uradila dopler, doktor mi je rekao: „Ovo je trebalo da uradimo pre godinu dana, ja ne znam šta ti čekaš“ - objasnila je pevačica, a bolest Tijane Dapčević u tim trenucima donosila joj je sve veće probleme dok nije rešila da se operiše.

- U šali volim da kažem: „Mama, od tebe nisam nasledila kuću, njive, kule i gradove, već problem sa venama - našalila se pevačica, ali bolest Tijane Dapčević nije bila za šalu. Kako je objasnila, sama operacija nije bila komplikovana, a pomogla joj je da reši dugogodišnji problem. Operacija je rađena pod lokalnom anestezijom, pa je ona, s obzirom na to da je bila budna, pričala sa doktorom i pevala.

- Obe noge u lokalnoj anesteziji i ja, Bogu hvala, više problema nemam. To svakome ko je normalan prođe kao da te je pecnuo komarac, ali ja nisam normalna. (smeh) Elem, skinula sam sa leđa jedan ogroman problem, prvenstveno zdravstveni, a posle i estetski, i sad mogu da nosim i kratke suknje - zaključila je Tijana.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija