• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

10.12.2022

16:48

SINA DRAGANE MIRKOVIĆ SPOPADAJU PEVAČICE! Evo koja je potencijalna snajka!

ATAIMAGES

Estrada

SINA DRAGANE MIRKOVIĆ SPOPADAJU PEVAČICE! Evo koja je potencijalna snajka!

Podeli vest

Sin folk dive Dragane Mirković, Marko Bjelić, privukao je veliku pažnju javnosti kada je otvorio nalog na Instagramu i odškrinuo vrata privatnog života, zaintrigirao je sve devojke.

Naime, Draganin sin, preko noći je postao zvezda društvenih mreža, ali i predmet interesovanja brojnih estradnih umetnica.

Folk diva je sada prokomentarisala je navode da su se za njenog mezimca zainteresovale i neke njene mlade koleginice.

Foto: Miloš Rafailović

Dragana i Toni

Ja ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A devojke i treba da ga vole. Što se tiče koleginica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba.

Foto: printscreen instagram

Marko Bjelić

Na pitanje koju koleginicu bi volela za snaju Dragana odgovara:

- To je preuranjeno pitanje jer on tek u februaru puni 22 godine, rano je za snajke. Kad bude neka novost, javljam. A i da ne javim, saznaćete. - istakla je Dragana Mirković

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija