• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.12.2022

16:06

NESTVARNA GALERIJA SLIKA SA MALDIVA! Ranjena Ceca u ožiljcima, večera na pustom ostrvu i VRATOLOMIJE Željka u okeanu!

Promo

Estrada

NESTVARNA GALERIJA SLIKA SA MALDIVA! Ranjena Ceca u ožiljcima, večera na pustom ostrvu i VRATOLOMIJE Željka u okeanu!

Podeli vest

U novoj epizodi, videćete kako je izgledao drugi deo odmor Svetlane Cece Ražnatović i njene porodice na Maldivima. Ceca, mali Željko, Lidija i njeni sinovi Petar, Ilija i Viktor pokazaće koliko poštovanja i ljubavi međusobno gaje jedni prema drugima.

Zapravo gledaoci će imati prilike da vide kako zaista izgleda život porodice Ražnatović - Ocokoljić. Ovog puta čućemo i momente kada će Ceca pričati o svom pokojnom suprugu, Željku Ražnatoviću Arkanu.

Gledaoci Blic televizije imaće priliku da vide i ekskluzivne kadrove Cecinog odmora na Maldivima, kako je izgledao smeštaj gde je bila i kakav specijalan gest je dobila od zaposlenih u jednom od restorana.

Ceca će u novoj epizodi će totalno podetinjiti, a sve zbog svog unuka Željka Ražnatovića. Folk diva će se spuštati niz tobogan za decu, okušati se u surfovanju, a tokom jedne sportske aktivnosti sa svojim unukom Željkom, folk diva doživeće povredu noge

 

 

- Jao, sad ne smem u more, ajkule osete krv - našalila se Ceca.

Osim toga, Ceca će iskreno progovoriti o sukobima na estradi, kao i o optužbama koje su godinama unazad bile upućivane njoj i njenoj porodici. 

- Ja sam odavno shvatila da o meni svi više znaju nego ja sama. Pomirila sam se sa tim sda sve i svašta čitam o sebi, jer da nisam ja bih svaki dan provela u demantovanjima. Koliko puta nisu povredili samo mene, već celu moju porodicu - priča Ceca u novoj epizodi koja se emituje u petak, 16. decembra od 22h samo na Blic TV.

Ne propustite novu, 11. epizodu serijala "Ceca show" u petak 16. decembra od 22h na Blic televiziji (mts platforma, Iris TV, kanal 115) jer vas čega mnogo iznenađenja.

Ukoliko propustite da pogledate novu epizodu "Ceca show", reprizu možete pogledati u subotu, 17. decembra u 8:30h i 17h.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pop

pre 1 godinu

Не разумем те односе и зато ме баш брига шта ради јер њу баш брига за мене и шта ја радим.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija