• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2022

20:24

POSLEDNJI INTERVJU! OVAKO JE GOVORIO MASIMO! Sretnem ljude koji imaju 10 godina manje od mene, a izgledaju kao moj deda!

Tanjug / Nemanja Jovanović

Estrada

POSLEDNJI INTERVJU! OVAKO JE GOVORIO MASIMO! Sretnem ljude koji imaju 10 godina manje od mene, a izgledaju kao moj deda!

Podeli vest

Massimo Savić (60) preminuo je u Zagrebu, a tužnu vest potvrdili su iz Aquarius Recordsa, preneo je "Večernji list".

Od pevača su se na društvenim mrežama emotivnom objavom oprostile supruga Eni i ćerka Mirna. 

Od pevača su se na društvenim mrežama emotivnom objavom oprostile supruga Eni i ćerka Mirna. Massimo Savić je letos na Bir festu govorio za "Blic".

Foto: Tanjug / Rade Prelić

- Ja sam i dalje u tinejdžerskom periodu i dalje idem na ovakve koncerte, to je to samo vreme prolazi. Nastojao sam se sačuvati. Ako je život slalom, pa imate one zastavice, koje prolazite, ja ni na jednoj nisam ostavio na jednoj jetru, na drugoj slezinu, ovde pluća.... Nekako sam stigao dole, a da se nisam naročito oštetio. Bio sam nedavno kod lekara i oni su bili začuđeni mojim zdravstvenim stanjem, što je jedna lepa vest - dodao je on.

- Ključ u životu je napredak. Ima ljudi koji su ostali u osamdesetima i mentalno i kako hoćete. Znam sresti ljude koji imaju 10 godina manje od mene, a izgledaju kao moj deda. Tajna je u učenju, jer ako je čaša puna nemaš je sa čim napuniti. Moraš upozoravati sebe da si mali i da moraš naučiti nešto novo - rekao je Masimo za "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žaki

pre 1 godinu

Zasto posvecujete paznju hrvatima? Jedan manje pa sta? Jer digao glas kad se desavala "Oluja" i "Bljesak"?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija