• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

30.12.2022

14:52

DUŠKO NEMA OSEĆAJ DA SMO U BRAKU, VOLELA BIH DA PROMENI MIŠLJENJE O MENI! Jelena Karleuša otvorila dušu o odnosu sa suprugom!

Printscreen

Estrada

DUŠKO NEMA OSEĆAJ DA SMO U BRAKU, VOLELA BIH DA PROMENI MIŠLJENJE O MENI! Jelena Karleuša otvorila dušu o odnosu sa suprugom!

Podeli vest

Pop diva Jelena Karleuša decenijama je jedna od najintrigantnijih i najpopularnijih ličnosti u Srbiji, a mnoge zanima njen odnos i brak sa nekadašnjim fudbalerom Duškom Tošićem! Jelena je sada prvi put progovorila o tome kako sada izgleda njihov brak, kao i o svojim željama u Novoj 2023. godini

Jelena je najpre prokomentarisala koncert koji je održala ispred Skupštine na dočeku 2022. godine na kojem je okupila skoro 50.000 ljudi i kako kaže smatra da se ovakav spektakl neće skoro ponoviti:

Foto: Instagram/printscreen

Jelena Karleuša

- Sa ove distance mogu da kažem da sam jako ponosna na taj koncert, koji se neće ponoviti ispred Skupštine tako lako. Dali smo sve od sebe da o tome pišu i svetski mediji.

Kako ti se čini ovogodišnja postava pevača koji će pevati ispred parlamenta?

- Interesantno mi je to. Ja sam rekla da, posle onakvog dočeka 2022. godine, od vatrometa, scene i svega ostalog što smo napravili, ne znam ko bi se usudio da nastupi ispred Skupštine, sem možda neki Kolibri da dovedu. I onda su pomirili to tako što su napravili jedan defile dečjeg programa ove godine. Meni se sviđaju izvođači Vojaž, Teodora, Nući, Gazda Paja... Za decu stvarno super.

Iza nas je Svetsko prvenstvo u fudbalu, bila si jedan od vatrenih navijača. Kako komentarišeš celu situaciju u Kataru?

- Situacija je bila tužna, tabloidna, s puno kontroverzi. Desilo se ono što se uvek desi - "kad je puno babica, uvek su kilava deca" i ispaštaju oni koji ne treba da ispaštaju, a to su sportisti. O fudbalu malo znam, sem ono što sam čula od Duška, a on se ljuti kad ja pametujem o fudbalu i obično se zbog toga svađamo.

Podrška predsedniku

Prvi put u istoriji nećemo izvući deblji kraj

Pružila si podršku predsedniku Srbije po pitanju borbe za Kosovo. Kako komentarišeš trenutnu situaciju u južnoj srpskoj pokrajini?

- Prvo moram da kažem da ne bih nikome poželela da bude predsednik ove naše zemlje, jer je to jako težak posao. To ne bih poželela ni svom neprijatelju. Politika predsednika da budemo dobri sa svima je genijalna i njemu to dobro ide. Svaka čast na njegovoj borbi, mislim da prvi put u istoriji Srbija neće izvući deblji kraj. U novoj godini mu želim da ima podršku naroda. Kosovo je Srbija, zauvek će biti. Sada je samo stvar političkog umeća kako će nam se sve sklopiti.

Ko je tebi bio omiljen fudbaler?

- Odabraću golmana, mislim da je on bio svetla tačka reprezentacije i vidim da mnogi tako kažu.

Medije i javnost dosta zanima tvoj odnos s Duškom Tošićem.

- Mi se nismo razveli, živimo i dalje u četiri zida, a sve više od toga pokazaće vreme. U 2023. bih volela da Duško promeni način razmišljanja, poštovanja i ljubavi prema majci svoje dece.

Foto: Insajder

Želi bolji odnos s mužem... Duško i Jelena

Sad više provodite vreme zajedno, za razliku od ranijih godina, kad je Duško bio odsutan zbog karijere. Koliko vam to znači?

- Smatram da smo mi još uvek u braku jer sam se ja, kao dete razvedenih roditelja, uvek plašila kraha i rasturanja porodice. Ja bih to doživela kao neuspeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno. Nažalost, Duško taj poriv i osećaj nema u sebi.

Je l' te pogodilo to što ti je Dara Bubamara učinila, ako se uzme u obzir da si joj pomogla oko solističkog koncerta u Areni?

- Svačije delo govori o osobi koja ga čini. Biću surovo iskrena, svako ko se uhvati Cece Ražnatović završiće kao Ana Nikolić! Tako da - Daro, pazi se!

Ana Nikolić je zakazala koncertu u Areni, kako to komentarišeš?

- Proći će kao i sve što ima veze s njom u poslednje vreme. Jako mi je žao svega što ima veze sa Anom, već sam rekla da treba da reaguju njeni prijatelji i porodica i da joj pomognu. Reč je o nekada dobroj ženi koju sam ja poznavala, ali se ona potpuno promenila. Odabir pogrešnih prijatelja dovodi do opšteg sunovrata.

Foto: Foto: Marko Đoković

Najavila spektakularan album... Jelena

A šta sebi želiš u Novog godini?

- Možda je čudno, ali ja nemam neke želje jer sam dosta toga ostvarila. Ne priželjkujem novu ljubav, niti seks, to mi nije prioritet. Još se jedino palim na svoj posao, na scenu, pesme, koncerte. Eto, taj album nek bude moja želja, ali to će se ostvariti, znam kako će sve biti.

Kakav će biti novi album koji spremaš?

- Ovaj album će doživeti svetski uspeh. Dobro zapamtite ove moje reči. Neće biti samo pesama na srpskom već i na drugim jezicima, imamo puno kolaboracija, biće to video i modna senzacija, nešto što će promeniti pravila u šou-biznisu, ne u Srbiji, već mnogo, mnogo šire.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 1 godinu

Da makar prodaje moeđunožje nego daje za sitne usluge i želju da ponižava... kao ono sa nazovi-generalom Simićem u loži nekog stadiona dok njen "muž" juri za loptom 50 metara dalje...

Šta će

pre 1 godinu

Duško bio mlad, posvećen fudbalu, karijeri, naleteo,... Šta će? Skoro je pametan je momak, ukapiraće uskoro i rešiti se toga. Za utehu, nije jedini. Interesantno je da ima još cava, koje su uspele "neke lepe" devojke da omame, mlade uspešne, pune para momke, svojim fizičkim atributima, umesto da momci traže osobu za život sa mentalnim kvalitetima. "Dok ima ćuraka, biće podvarka". "Dok ima ovaca, biće vune."Neka svako "sisa svoje rane".

KUDA IDE OVAJ SVET? Karleušu napali jer je pevala deci sa posebnim potrebama!
Estrada

KUDA IDE OVAJ SVET? Karleušu napali jer je pevala deci sa posebnim potrebama!

Pevačica Jelena Karleuša uvek se odazove humanitarnim akcijama, te se i pre nekolkiko dana priključila koncertu na kojem su se prikupljala sredstva za pomoć deci sa posebnim potrebama, kao i socijalno ugroženim mališanima koji su i sami bili u publici. Međutim, zbog nastupa na koncertu, Jelena je dobila kritiku pojedinih medija

30.12.2022

09:55

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija