• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D. I.

02.01.2023

18:50

POZNATI VODITELJ TVRDI DA NATAŠA IMA DEČKA CRNOGORCA! Šokirao tvrdnjama o pevačici, a onda prokomentarisao odnos Seke Aleksić i Dragane Mirković!

printscreen

Estrada

POZNATI VODITELJ TVRDI DA NATAŠA IMA DEČKA CRNOGORCA! Šokirao tvrdnjama o pevačici, a onda prokomentarisao odnos Seke Aleksić i Dragane Mirković!

Podeli vest

Crnogorski voditelj Božo Dobriša komentarisao je dešavanja u protekloj 2022. godini, a onda obelodanio neke neverovatne stvari. On je istakao da Nataša Bekvalac ima dečka Crnogorca, a onda se osvrnuo na pomirenje Seke Aleksić i Dragane Mirković.

Božo je najpre istakao da postoji jedna tajna koju izvesna pevačica dobro krije, a to je da duguje igronu svotu novca.

Foto: Youtube printscreeen

Otkrio sve tajne estrade... Božo Dobriša

Vredno radiš tokom cele godine, a posebno tokom letnje sezone u Crnoj Gori. Koje su to estradne tajne od ovog leta sa primorja, koje se još uvek nisu otkrile?

- Za mene ne postoje tajne, ali jednu ću izdvojiti. Jedna pevačica, verovali ili ne, ostala je dužna aranžman u skupom hotelu preko 4.000 evra! Nikada se nije otkrilo ko je ta pevačica, to znam samo ja, ali za te estradne tajne najbolji je kolega Nemanja Vujičić, on to najbolje zna. Ali ta pevačica nikada nije htela da plati aranžman od 4.000 evra. I dalje je dozivaju, mole, a ona ništa, a vi pogađajte ko je to. A velika je zvezda, nije da nema.

Šta pevačice više vole, skupe kraljevske apartmane na crnogorskom primorju ili jahte imućnih biznismena?

- Kakvo je to pitanje? Pa, naravno, pevačice najviše vole jahte imućnih biznismena, to su im najbolji drugovi! Te jahte su im drugovi, drugarice, ljubavnici, sve. Kada pevačice dođu iz Srbije, Bosne, one pravo idu na jahtu kod svojih nazovimo prijatelja. Tamo se ne snimaju samo spotovi, rade se i one stvari, ali te pevačice jahte predstavljaju kao svoje, daju im čak i imena. Zar ne znate jahtu Severina, koja se godinama nalazi u budvanskoj marini? Najviše vole jahte, kakve kraljevske apartmane!

Jesi li imao neku neprijatnost ove godine sa nekom pevačicom, pevačem, neki problem?

- Ništa, stvarno nije bilo problema nikakvih. Često sarađujemo i kažu mi:"Da me je ovo neko drugi pitao, ja bih ga ošamario". Ja to sve nekako kroz osmeh, znaju da nisam zlonameran.

Foto: Instagram/printscreen

Pomirila se sa Sekom... Dragana

Koja ti je najupečatljivija showbizz priča od ove godine?

- Bilo ih je puno, svađa oko pesme "Provereno" Milice Pavlović i Ane Nikolić, ali mi je bolje i aktuelnije ovo sada pomirenje Dragane Mirković i Seke Aleksić. Nadam se da se nisu pomirile u Beču.

Ana Nikolić je zakazala arenu za oktobar sledeće godine, na koji način bi je ti motivisao?

- Ana, nema čega da se plašiš, biće jedna, pa druga arena, region... Predviđam ti zvezdanu 2023. godinu.

Nataša Bekvalac ove godine nije imala sreće u ljubavi. Da li joj prognoziraš ljubav 2023. i koje savete bi joj udelio, šta treba da radi da bi bila uspešna na polju ljubavi?

- Ja sam Nataši davno isprognozirao, i to je tako. Ko kaže da Nataša Bekvalac već nije srećna u ljubavi?! Ko kaže da ona nema zgodnog Crnogorca pored sebe?! Zapitajte se malo što je 31.12. pevala u Crnoj Gori? Nataša možda ima dečka Crnogorca, ja prognoziram da će u 2023. biti kraljica novih ljubavi, stara titula se vraća.

Foto: Marko Đoković

Voditelj tvrdi da Nataša ima dečka

Aco Pejović je prihvatio da ga igraš u filmu koji bi se o njemu snimao, koju još poznatu ličnost bi mogao da igraš?

- Daru Bubamaru! Samo ne znam kako bih sa mlađim dečkom, šta bih ja tu radio, kako bih se snašao (smeh).

Brena je ove godine izbacila svoju kolekciju čarapa, šta bi ti, sa svojim potpisom, voleo da lansiraš?

- Lansirao bih novčanik, da ljubavnice imaju gde da skrivaju pare. Znate ono moje staro pitanje, zbog čega ljubavnica nije stalni član domaćinstva kad najviše troši? Pa, gde su pare? U novčaniku "Božo", koji ću ja kreirati.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija