• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

02.01.2023

20:20

JADRANKA PEVALA: "Jači smo od Srbije!" Posrnula pevačica ne prestaje da provocira!

Instagram/printscreen

Estrada

JADRANKA PEVALA: "Jači smo od Srbije!" Posrnula pevačica ne prestaje da provocira!

Podeli vest

Jadranka Barjaktarović, koja je u Srbiji stekla popualrnost i dobila šansu da se bavi pevanjem, davnih dana se okrenula protiv Srba i počela da provocira, zbog čega ovde više nije dobro došla. A sada je ponovo počela da provocira i to pevanjem pesama naših izvođača sa izmenjenim tekstom

Jadranka je naišla na osudu čitave javnosti kada je na jednoj proslavi u Podgorici 2020. godine pevala stihove "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Foto: Printscreen You Tube

Zabranjen joj ulaz u Srbiju... Jadranka

Tada se pravdala da ništa loše nije mislila, da je brzopleto i nesmotreno postupila. Ipak, da je samo lagala, ne bi li se "oprala" u uvek prijateljski nastrojenoj Srbiji, gde je duže od deceniju gradila karijeru i zarađivala novac, govori novi snimak, u kom Jadranka ponavlja svoj sramotni postupak.

Barjaktarovićeva je nastupala za Novu godinu, gde je ponovo pevala hit Mitra Mirića s izmenjenim tekstom, a snimak je ubrzo postao viralan.

Jadranka je sa osmehom na licu pevala : "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a potom muškarcu iz publike dala mirkofon i sa osmehom slušala kako izvodi refren pesme, ali s izmenjenim tekstom.

Da je snimak verodostojan i da je baš ona na njemu, govori i fotografija koju je ona podelila na Instagramu i na kojoj je u istoj haljini kao sa videa.

Podsetimo, Jadrankina karijera poslednje dve godine krenula je nizvodno i ona je nastupala samo u Crnoj Gori, gde ulaz u klubove naplaćuje između dva i pet evra, te stoga po koncertu najviše zaradi između 200 i 500 evra, što je drastično manje u odnosu na period kada je pevala u regionu, naročito u Beogradu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

Izmet ostaje izmet ne moze nikad postati cokolada

SKANDALOZNI SNIMAK! ALBANSKI REPER AGRESIVNO PSUJE SRBE MEĐU ITALIJANIMA! Publika u transu glasno skandira i podržava! (VIDEO)
Estrada

SKANDALOZNI SNIMAK! ALBANSKI REPER AGRESIVNO PSUJE SRBE MEĐU ITALIJANIMA! Publika u transu glasno skandira i podržava! (VIDEO)

Međunacionalna netrepeljivost između Srba i Albanaca ovih dana se opet užarila nakon odigrane fudbalske utakmice između Švajcarske i Srbije. Pošto ni takozvano Kosovo (koje je primljeno u FIFU) ni Albanija nisu uspele da se kvalifikuju na prvenstvo, oni su sve svoje oči i nacionalističke strasti usmerili prema timu Švajcarske jer u njoj igraju dva igrača koja su albanskog porekla - Đerdan Šaćiri i i Granit Džaka.

06.12.2022

08:48

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija