• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer/D. I.

03.01.2023

11:53

MINA KOSTIĆ ZBOG OVOGA MOŽDA NEĆE MOĆI DA PRISUSTVUJE SAHRANI MAJKE! Pevačica nija živela s njom, usvojila ju je druga žena!

Estrada

MINA KOSTIĆ ZBOG OVOGA MOŽDA NEĆE MOĆI DA PRISUSTVUJE SAHRANI MAJKE! Pevačica nija živela s njom, usvojila ju je druga žena!

Podeli vest

Pevačica Mina Kostić podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu da se desio smrtni slučaj u njenoj porodici i to prvog dana nove godine.

Mini je preminula majka Zoja Jašari, a pevačica ne može da dođe sebi od tuge.

- Moja mama je rodila desetoro dece i četvoro izgubila. Ja u njoj vidim sebe. Znam da ću biti takva kada ostarim - izjavila je pevačica svojevremeno.

Foto: TV Pink printscreen

Preminule joj obe majke... Mina Kostić

Ipak, Mina nije odrastala u ovoj porodici već ju je usvojila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Kao razlog za to navela je teško materijalno stanje svojih bioloških roditelja, oca Alije i majke Zoje. Kada je pevačici "druga majka" preminula, 2019. godine, Mina je bila skrhana bolom, a sada je opet doživela tragediju.

Majci Mine Kostić dženaza će biti u četvrtak, 05. januara 2023. godine u Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Zoja će biti ispraćena po islamskim običajima.

Foto: Printscreen You Tube

Objavila tužnu vest... Mina

Interesantan detalj je da je Mina pravoslavna hrišćanka, iako potiče iz muslimanske porodice.

- Volim da se našalim da je u našoj kući velika sloga, iako pod istim krovom žive ljudi koji poštuju različite religije. Ja sam hrišćanka, brat musliman, a snaja budistkinja. Ona ustaje u pet ujutru i nekada se dva sata moli Budi, meni je to prelepo. Svaki dan se molimo svo troje - priznala je svojevremeno pevačica, te istakla kako ona doživljava religiju:

- Mnogi će da kažu da samo u teškim trenucima verujem u Boga, ali moram da ih razočaram jer to nije istina. Svako ko me bolje poznaje zna da sam okrenuta crkvi i da mi je vera u Boga pomogla u mnogim teškim situacijama.

Samom činu muslimanske sahrane prisustvuju samo muškarci. Preminuli se sahranjuje licem okrenutim ka Meki, a prisutni 3 puta bacaju šaku zemlje u grob. Ostaje nepoznato da li će Mina Kostić prisustvovati sahrani majke Zoje, ukoliko uzmemo u obzir poštovanje ovog islamskog običaja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija