• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

05.01.2023

20:59

JELENA KARLEUŠA BRUTALNO ISPROZIVALA DUŠKA! Pevačica se nakon oglašavanja Tošićevog advokata javno obratila još uvek zakonitom suprugu!

Estrada

JELENA KARLEUŠA BRUTALNO ISPROZIVALA DUŠKA! Pevačica se nakon oglašavanja Tošićevog advokata javno obratila još uvek zakonitom suprugu!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša je osudila potez njenog supruga, fudbalera Duška Tošića, i njegovog advokata koji je dao izjavu za medije i podsetio pevačicu da ne daje izjave o njihovom razvodu!

Jelena i Duško još uvek su u braku iako je Tošić zatražio sporazumni razvod. Jedan od dogovora je bio taj da pevačica u javnosti ne daje izjave o njihovom razvodu, što je Karleuša prekršila, a sada je Duškov advokat dao izjavu za medije u kojoj je javno podsetio Jelenu kako bi trebalo da se ponaša, tj. šta je bio dogovor.

Foto: printscreen instagram

Duško Tošić i Jelena Karleuša

Ovo je Karleušu razljutilo do te mere da se na svom Instagram profilu oglasila i isprozivala Duška kako "nije pravi muškarac".

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Jelene Karleuše

- Zvanje tabloida i ciganisanje preko novina je dno dna. To pravi muškarci i gospoda ne rade. Iz poštovanja i ljubavi prema mojoj deci koja su u osetljivom dobu i koju sve ovo pogađa, neću reagovati na ove tužne poteze protiv mene! Nesvest... Tužno.

Podsećamo, izjava advokata je došla nakon pevačicine izjave da Duškov život "nema smisla bez nje", a više o tome možete pročitati na OVOM linku.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zora

pre 1 godinu

Trazi od coveka sto nije bila sposobna da pruzi. Ja se ne secam da jeTosc nekada bio go na naslovnicama , ali se secam da je cela Srbija imala mal chance da gleda njenu golotinjupa, cak i cerke. Takve supruge se nalaze u svakoj kanti za smece.

ratko

pre 1 godinu

KLOSARKO JEDNA KAKO TE NIJE SRAMOTA PA NIJE DUSKO POKAZIVAO MEDJUNOZJE NEGO TI ONOM KLOSARU VRANJESU ,DNO DNA,ONAJ POSLEDNJI MULJ SI

ni stidani srama

pre 1 godinu

sestro nama je muka kad progovori kamoli njemu. Normalan čovek se bar nekad postidi.

Maja

pre 1 godinu

Ona samo to i moze da proziva. Naporna zena,ceo region ti je gledao polni organ,saberi se.Samo se tuzakas i vuces po sudovima umesto energiju da usmeris na tu decu.Smiri se ,saberi se,sve si ludja umesto sve mudrija

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija