• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.01.2023

19:38

ZNATE LI ŠTA JE ZAVRŠILA DRAGANA KOSJERINA?! Danas pleni svojim izgledom, a evo čime se ranije bavila!

printscreen

Estrada

ZNATE LI ŠTA JE ZAVRŠILA DRAGANA KOSJERINA?! Danas pleni svojim izgledom, a evo čime se ranije bavila!

Podeli vest

O voditeljki Dragani Kosjerini malo se zna, iako je javnost željna svake informacije, s obzirom na to da važi za jednu on najomiljenijih ličnosti u Srbiji.

Danas je urednik i voditelj na Radio-televiziji Srbije, a svoje prve televizijske korake napravila je na televiziji "Sport Klub" gde je izveštavala o sportskim aktuelnostima.

Dragana je rođena 1987. godine u Sarajevu, odakle se sa 5 godina preselila u Beograd. Prvo se bavila manekenstvom, svoju karijeru je započela u 17. godini. Nakon niza uspeha, 2004. je osvojila titulu Miss Teen i bila je jedan od top modela agencije Models.

Želela je da bude stomatolog i iako je završila Zubotehničku školu kao odličan đak, odlučuje da upiše psihologiju na Filozofskom fakultetu, međutim u tome ne uspeva, pa se upisuje na Fakultet za kulturu i medije, na kojem uspešno diplomira, a potom završava master akademske studije pri UNESCO katedri za kulturnu politiku i menadžment pri Univerzitetu umetnosti u Beogradu.

Foto: Novak Đurović

2014. godine dobija poziv od Nikole Mirkova, V.D. Direktora Radio televizije Srbije, prihvata poslovnu ponudu i postaje deo zabavnog programa RTS-a.

U okviru Zabavnog programa biva angažovana i u Sportskoj i u Zabavnoj redakciji. Najpre, u emisijama Sportski dnevnik, a potom i Nedeljno popodne. Danas je isključivo vezana za zabavni program RTS-a.

Na RTS-u trenutno vodi kviz Ja volim Srbiju i emisiju Luda noć. Vodila je Jutarnji program od 2016. godine pa sve do kraja 2019 godine. 2018, 2019. i 2020. je bila među voditeljima Beovizije, srpskog izbora za predstavnika na Pesmi Evrovizije.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija