• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

14.01.2023

14:11 >> 15:15

JOVANA JEREMIĆ KUPILA LUKSUZNI STAN! Voditeljka pukla veliku lovu, živi u zgradi diplomate, a evo ko joj je još komšija!

ATA Images

Estrada

JOVANA JEREMIĆ KUPILA LUKSUZNI STAN! Voditeljka pukla veliku lovu, živi u zgradi diplomate, a evo ko joj je još komšija!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić kupila je lukzuzni stan na Dorćolu koji je platila 200.000 evra.

Njena oaza mira se nalazi u staroj zgradi, ali planira da ga renovira, a poznato je da je kraljica šera nekada nije živela luksuzan i lagodan život, a svojevremeno je govorila o teškim danima.

- Bilo je dana kada nisam imala hleba da jedem, jer kad poplaćam sve račune ne ostane mi ništa. Ja sam bila dete koje je reklo “ne“ svojim roditeljima, nisam govorila sa njima dve i po godine. Nisam želela da sarađujem sa svojim mamom i tatom, jer oni nisu razumeli da je vođenje rijalitija moj životni put. Nisam spavala ni sa jednim političarem, nisam bila ničija švalerka - rekla je Jovana Jeremić.

Foto: printscreen

 

- Stan je stara gradnja i on će se ceo renovirati. U životu sam se uvek vodila energijom, a ovaj stan ima energiju od milion dolara, iako je star. Sa renoviranjem će me ovaj stan od 54 kvadrata izaći 200.000 evra. Sve sam sama zaradila svojim radom - ističe voditeljka, a onda otkriva kako se baš odlučila za ovu nekretninu.

Foto: printscreen

 

- U ovoj zgradi su živeli eminetni ljudi za vreme Josipa Broza Tita. Veliki političari, funkcioneri, diplomate i u ovoj zgradi ne može baš svako da ima stan. Kada sam ga kupila, bilo mi je bitno da imam parking mesto jer je ovo centar Beograda. Prethodna vlasnica je žena koja je bila najpoznatija hemičarka za vreme Tita. Neću je imenovati, jer će svi znati ko je. Blagosiljala me je i rekla mi je da želi da mi ćerka toliko uspe u životu da nadmaši svoju majku na svakom polju - kazala je Jovana.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija