• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.01.2023

16:43

BOKSER OBRADOVAO BRAĆU STOJANOVIĆ SA KOSMETA! Dobili su povelju za hrabrost, a organizovana im je i žurka!

Estrada

BOKSER OBRADOVAO BRAĆU STOJANOVIĆ SA KOSMETA! Dobili su povelju za hrabrost, a organizovana im je i žurka!

Podeli vest

Marko Nikolić, poznati bokser u Nišu našao se sa braćom Milošem i Stefanom Stojanovićem za koje je organizovao humanitarnu akciju, a pored žurke dobili su i povelju za hrabrost.

Nikolić je rešio da ih obraduje i da se zauzme za njih, pa im je dao puno poklona i novca, a ono što je najvažnije je da je on uz njih, kao i njegovi prijatelji, i da treba da znaju da nisu sami. 


- Danas, ovde, u carskom gradu Nisu našli smo se sa našom braćom sa Kosova i Metohije, Milošem i Stefanom Stojanovićem koji su upucani od strane jednog albanskog zločinca i pripadnika tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga, i Stefanom Tomićem koji je mučki prebijen od vise albanskih kukavica. Miloš i Stefan vraćali su se iz šume sa branja Badnjaka, dok je Miloš Tomić posle Božićne liturgije išao kod tetke... Tog dana, oni su za nas postali heroji i simboli, sa jedne strane zuluma koji se vrši nad srpskim narodom na Kosovu, a sa druge otpora i rešenosti Srba da po svaku cenu ostanu u južnoj srpskoj pokrajini i brane svoja vekovna ognjišta. Rešili smo da ih podrzimo i da im stavimo do znanja da "NISU SAMI". Organizovali smo humanitarnu žurku, gde je sakupljena velika svota novca koja im je predata, dobili su povelju za hrabrost, zlatnik cara Konstantina, patike, jakne, trenerke i jos dosta odeće i, naravno, kao sto sam im lično obećao - rukavice za boks od mene i srpske bokserske profesionalne federacije na čelu sa Lukom Popovićem - napisao je pa je dodao:

Foto: printscreen

 

Marko Nikolić je na svom Instagramu pa je dodao.
- Jos jednom bih se zahvalio svima koji su bili deo ovoga i učesnici ove humanitarne akcije, a posebnu zahvalnost dugujem "Kancelariji za mlade opštine Crveni Krst iz Nisa". Najlepši poklon dobili su na kraju, jer su imali tu čast da ih Patrijarh srpski gospodin Porfirije pozdravi i porazgovara sa njima preko video poziva. Naime, oko 14h pozvao sam njegovu svetost kako bi popricao i pozdravio naše heroje. Nadamo se da naša deca više neće ispaštati i da ce živeti slobodno i bez straha jer "KOSOVO JE SRBIJA". Nema predaje! Živela Srbija - zaključio je bokser.
 

Foto: Instagram/printscreen

 

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija