• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

23.01.2023

16:35

STANIJA UMALO UMRLA! BRZOM INTERVENCIJOM LEKARA SPAŠEN ŽIVOT NAJPOZNATIJOJ SRPSKOJ STARLETI!

printscreen

Estrada

STANIJA UMALO UMRLA! BRZOM INTERVENCIJOM LEKARA SPAŠEN ŽIVOT NAJPOZNATIJOJ SRPSKOJ STARLETI!

Podeli vest

Starleta Stanija Dobrojević uvek je javno pričala o korekcijama na svom telu, ali do sada nije otkrila da je prilikom jedne, umalo mogla da umre, jer je alergična na hijaluron.

Stanija se dotakla i udvarača u Americi, odnosno jednog multimilionera, koji živi na farmi, te mu se njen stil života nije dopao, priča ona.

– U našoj prirodi je da volimo lepo da izgledamo i kako vreme prolazi, pristalica sam svega za podmlađivanje. Ne volim kada se lažu devojčice, da su mi zadnjica i zubi veštački, da sam vadila rebra, možemo svima na rendgenu da dokažemo suprotno. Radila sam grudi nekoliko puta. Sada sam se ugojila sedam kila, sve mi ode u zadnjicu i u obraze, i onda ljudi misle da sam nešto radila na licu. Ne smem na licu puno šta ni da radim, pre pola godine sam mogla da umrem – započela je Stanija, te je nastavila:

– Alergična sam na hijaluron, i ranije sam imala reakciju na ustima, i onda smo radile na licu. U momentu dok mi je doktorka davala injekcije, desila se alergijska reakcija, hvala bogu, doktorka me je bocnula i povratila. Gušila sam se i osećala da gubim sebe, bilo je strašno. Doktorka mi je rekla da bih umrla posle 20 minuta da ona nije ovako reagovala. Estetski zahvati nisu za igranje i treba pažljivo da se bira kod koga se radi.

Foto: Ata image

Stanija Dobrojević

Stanija većinu godine provodi u Americi gde živi i radi, a muškarcima je tamo potpuna enigma.

– Sada smo u Americi imali neku proslavu, bilo je naših ljudi, a i Amerikanaca, koji tamo ne znaju ništa o meni, totalno sam nepoznata. I ako me baš neko gleda i dopadnem mu se, znam da je to zbog onoga što vidi, a ne zato što sam Stanija. Prišao mi je jedan čovek, desetak godina stariji, multimilioner, ima privatni avion, ma ludilo – rekla je Stanija, te je dodala kako joj se gospodin udvarao.

– Pitao me je za Instagram, pokazala sam mu i rekao mi je samo: “Već sam se od prvih slika umorio od tvog stila života. Bićeš ti nekome jednog dana super trofej žena.” To me je uvredilo i odmah sam mu odgovorila, nakon čega je on uzeo svoj telefon i pokazao mi fotografiju ranča, kuća, krave okolo, livada, i pitao me je da li bih mogla da živim taj stil života. Rekla sam mu: “Uvek sam govorila da bih da odem na neku planinu da čuvam ovce” i tu sam ga opet zaintrigirala, ali sam mu rekla da nisam završila sa ovim svetom – istakla je starleta, nakon čega se dotakla porodice.

– U Srbiju dolazim najviše zbog porodice, mama dolazi kod mene stalno na kafu ili ja kod nje, dosta vremena provodim i sa bratom, kao i sa bakom i dekom. Trudim se da ih viđam što više, njih dvoje imaju predivnu baštu i uživam tamo kada je lepo vreme. Brat je dolazio kod mene u Ameriku, mami je vreme, počela je da uči engleski – rekla je Stanija, kojoj je mama velika podrška.

– Moja mama je velika dama, uvek je bila fina i odmerena. Naučila me je manirima, ali sam zbog bunta bila sklona da izazivam, provokativno slikam, pravim skandale. Sada tek u ovo vreme shvatam da je mama za sve bila u pravu. Možda je sada mirnija i zadovoljnija sa mnom. Nikada je nisam slušala, uvek sam radila po svom. Hvala joj što je iznela sve – zaključila je ona.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zdravko

pre 1 godinu

Samo lud moze u ovu pricu jedne starlete da povjeruje. U Miami ima 30.ooo boljih zenskih osoba od ove matore starlets.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija