• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

24.01.2023

11:14

OTKRIVENO GDE ĆE SE PORODITI SORAJA! Starleta spremila sve za dolazak sina na svet!

Estrada

OTKRIVENO GDE ĆE SE PORODITI SORAJA! Starleta spremila sve za dolazak sina na svet!

Podeli vest

Popularna starleta Soraja Vučelić je trudna i to je vest koja je šokirala mnoge juče kada se saznalo, a sada je otkriveno gde će se ona poroditi.

 Kako je sada otkrio izvor blizak Soraji, ona se povukla maksimalno i uživa u trudnoći:

Foto: HIT dodatak/informer

Sklonila se u Švajcarsku gde će se poroditi... Soraja

- Soraja se odavno povukla iz javnosti i živi drugačijim, mirnijim i stabilnijim načinom života. Turbulentan period je iza nje. Čeka bebu i maksimalno je posvećena trudnoći i dolasku sina na svet. Verujte mi da uživa i da je ne zanima apsolutno ništa osim roditeljstva. Čim je saznala da će postati mama, ugasila je profile na društvenim mrežama i posvetila se porodici. Sećam se, kad je saznala da je trudna, njenoj sreći nije bilo kraja. Prija joj blagosloveno stanje i sada jedva čeka dolazak sina - kaže izvor blizak Soraji Vučelić.

Starleta se neće poroditi na Balkanu, a pričalo se da živi u Hrvatskoj.

- Ona od letos živi u Švajcarskoj. Tamo će se i poroditi, u jednoj privatnoj bolnici. Kod izabranog lekara je vodila trudnoću, koja je protekla u najboljem redu. Bukvalno je nije osetila. Viđala se samo s najbližim prijateljima, kojima i veruje, i zato se i nije saznalo sve do sada da je u blagoslovenom stanju. Sve je promenila u svom životu i nije želela da u javnosti govori o njenoj trudnoći. Ne znam kako će reagovati kada pročita da se saznalo da će postati mama, jer je to želela da sačuva za sebe i svog partnera. On nije javna ličnost i nema nameru da se eksponira. Važno je da je njima lepo, da su zadovoljni i da svoju privatnost žele da sačuvaju za sebe. Zato je i zahtevala da se o njenoj trudnoći ne priča previše. Soraja je srećna i jedva čeka da postane mama - završava isti izvor, dok Soraja nije bila dostupna za komentar.

Foto: printscreen

Navodno čeka sina... Soraja

Poslednji put je za medije govorila pre pet meseci.

- Nisam nešto tip koji voli da izlazi, više ručak, večera, putovanja sa prijateljima. Ja sam večiti avanturista. I kad sam živela u Beogradu, ne znam da li sam deset dana bila na istom mestu, to ću raditi do kraja života. Volim Srbiju, to mi je najlepši period života. Najviše mi nedostaje da okupim brojno društvo, a veći deo društva mi je u Srbiji, to mi nedostaje. Ne volim nova prijateljstva, gajim ih godinama. Nisam za nova poznanstva - istakla je tada Soraja, pa potom odgovorila na pitanje o udaji.

- Ne bih mogla precizno da pričam o tome, ali kao da jesam. Kod mene je problem što ne znam normalno da se zaljubim, večiti sam sanjar, ne znam da budem u normalnom stadijumu zaljubljenosti, već ono, kako se kaže, poludela od ljubavi. Mogu tako da nazovem to stanje. Ovo mi je trenutno najveća ljubav, nema veze s našim prostorima, nije naš čovek, ne može se tako reći. I jeste i nije - rekla je bila Vučelićeva.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MiroslavBB

pre 1 godinu

Alo, bre, Srbijo - boli 'nekog' KUR*C gdje ce se poroditi STARLETA Soraja???!!! Dizi se NARODE, Srpski - sta cekate ...??!!

el schabany

pre 1 godinu

blago bebici....kada se rodi imace sta da sisa kod mame....Bravo Soraja!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17