• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ Alo

24.01.2023

14:36

NAKON INFORMACIJE DA JE ZDRAVSTVENO UGROŽEN, OGLASIO SE PEVAČ! Keba poručio samo jedno!

Estrada

NAKON INFORMACIJE DA JE ZDRAVSTVENO UGROŽEN, OGLASIO SE PEVAČ! Keba poručio samo jedno!

Podeli vest

Draganu Kojiću Kebi kako se spekuliše je pozlilo zbog karidiovaskularnih problema, a za njegovo stanje najviše je zabrinuta supruga Olja.

Kebi je, po prvi put 2013. godine dijagnostikovana bolest srca, angina pektoris zbog koje mu je savetovano da drastično promeni navike, što je on delimično i uradio.

Ishranu je potpuno promenio, krenuo je sa blagim treningom, ono što međutim nikako nije uspeo da koriguje to su zahtevne profesionalne obaveze.

Kako bismo proverili tačnost informacija da je završio u bolnici, pozvali smo pevača koji nam je kroz njegov, dobro poznat osmeh rekao. 

Foto: printscreen

 

- U studiju sam, snimam dve nove pesme koje ću uskoro objaviti i to je jedino što me trenutno zanima. Odlično se osećam i nemam nikakvih bitnijih zdravstvenih problema i najiskrenije ne znam kome je toliko stalo da me na tako ružan način provlači po medijima. Razumem da su naslovi i klikovi na portalima važni, ali je neukusno pisati dezinformacije o nečijem zdravstvenom stanju, a u mom slučaju ove imformacije su 100 odsto neistinita. Uz zahvalnost svim dobronamernim ljudima i prijateljima širom sveta koji me zovu i interesuju se za moje zdravlje, samo mogu da poručim, bez brige, odnosno: “Bre gidi džanum za dušmani” rekao je Dragan Kojić Keba za Alo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija