• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

26.01.2023

20:18

TEODORA DŽEHVEROVIĆ OTKRILA U KOGA JE ZALJUBLJENA Pevačica bez dlake na jeziku po pitanju ljubavi, Nino je sada prošlost!

E-Stock

Estrada

TEODORA DŽEHVEROVIĆ OTKRILA U KOGA JE ZALJUBLJENA Pevačica bez dlake na jeziku po pitanju ljubavi, Nino je sada prošlost!

Podeli vest

Pevačica Teodora Džehverović se večeras pojavila na MAC dodeli nagrada, a tom prilikom je za okupljene predstavnike medija otkrila detalje o raskidu sa košarkašem Ninom Čelebićem

Džehverovićeva je krajem prethodne godine stavila tačku na ljubav sa Ninom, ali zbog toga nije pala u očaj već nastavila da se nada da će pronaći ljubav onda kada za to bude došlo vreme. Pevačica je otkrila da je za sada zaljubljena samo u život, kao i da će joj zaljubljenost u život biti glavni cilj.

Teodora je od početka Nove godine odlučila da okrene novi list i promeni štošta u životu, a kakve planove ima po pitanju karijere, da li je zadovoljna uspehom svoje poslednje pesme, da li je zaljubljena i kakvi su joj planovi na pitanju emocija, da li se dopisivala sa svetski poznatim fudbalerom Nejmarom, kao i odgovore na mnoga druga pitanja možete saznati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija