• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2023

12:49

NIVES CELZIJUS USNIMLJENA KAKO SE LJUBI SA OVIM POZNATIM MUŠKARCEM! Proradila hemija, razmenjivali nežnosti u punom klubu! (FOTO)

printscreen

Estrada

NIVES CELZIJUS USNIMLJENA KAKO SE LJUBI SA OVIM POZNATIM MUŠKARCEM! Proradila hemija, razmenjivali nežnosti u punom klubu! (FOTO)

Podeli vest

Starleta i pevačica Nives Celzijus uhvaćena je na jednoj žurci kako se ljubi sa jednim poznatim muškarcem.

U jednom klubu u Zagrebu, sinoć je bila organizovana žurka gde je bio veliki broj regionalnih influensera. 

Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jesu Nives Celzijus i jedna muškarac za koga se kasnije ispostavilo da je poznati fotograf i influenser Amer Kadić. 

U jednom trenutku večeri je došlo do poljupca između njih dvoje. 

Ovu situaciju je Amer objavio i na svom Instagram profilu, a mnogi se pitaju da li je u pitanju nova ljubav ili samo reč o prijateljstvu.

Foto: printscreen

Nives u zanosu

Podsetimo, Nives Celzijus je devet godina bila u braku sa fudbalerom Dinom Drpiće, sa kojim je dobila sina Leona i ćerku Taišu. 

O njihovom odnosu nakon što su se 2014. stavili tačku na brak pisalo se mnogo toga. 

Nives je jednom prilikom to prokimentarisala i otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim mužem: 

- S ocem svoje dece sam u fantastičnim odnosima, baš onako kako i treba biti. Jako smo dobri prijatelji bez obzira na to što mi ponekad ide na živce i oči bih mu iskopala, a verojatno i on meni - rekla je pa dodala:

- On je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila ako imam neku situaciju, ostala mi je jednostavna ta navika iz perioda kada smo bili u braku i kada smo se neizmerno voleli.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija