• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

03.02.2023

10:54

POZNATA PEVAČICA SENIDA NESTALA! Uplašena za bezbednost sklonjena na tajnu lokaciju, unajmljena horda obezbeđenja i to sve zbog OVOG ČOVEKA!

Estrada

POZNATA PEVAČICA SENIDA NESTALA! Uplašena za bezbednost sklonjena na tajnu lokaciju, unajmljena horda obezbeđenja i to sve zbog OVOG ČOVEKA!

Podeli vest

Senida Hajdarpašić Senidah i dalje je u problemu zbog sukoba s bivšim saradnikom Admirom Arnautovićem Šmrkom, koji je hteo da joj se osveti zbog toga što je napustila njegov tim.

Pevačica je iz bezbednosnih razloga morala da se preseli na tajnu lokaciju

- Senidah zna da se zamerila čoveku koji je jako opasan. Strahuje za svoj život i zato je promenila mesto boravka. Vodi računa gde se kreće, a njenu adresu poslednjih meseci niko ne zna. To su ozbiljne stvari i situacija nije nimalo naivna. Život je u pitanju, a ona strahuje da bi mogla kobno da završi jer se zamerila Šmrku, koji je strah i trepet u Bosni i Hercegovini - priča izvor.

Foto: printscreen

Senidah

Zbog novonastale situacije, pevačica je morala da angažuje obezbeđenje koje je svuda prati. To smo mogli videti prilikom njenih retkih pojavljivanja u javnosti, kao što je to bilo na festivalu u Vrnjačkoj Banji pre godinu i po dana, kada nije smela da izađe iz hotelske sobe, a dok je pevala, pored bine su stajali njeni telohranitelji. Međutim, ti momci su samo deo zaštite koju je ona angažovala.

Senidah je bila prinuđena da unajmi čak tri prstena obezbeđenja. Prvi prsten čine telohranitelji koji pre nje dolaze na lice mesta i osmatraju da li ima opasnosti po nju, pa ako je sve bezbedno, tek onda dolazi ona. Drugi prsten su momci koji su nevidljivi i njihov zadatak je da uskoče i zaštite je ukoliko se desi nešto nepredviđeno, a treći prsten je policija. Da su saznanja medija bila tačna, pokazuje izveštaj MUP Kantona Sarajevo, u kojem piše da je uhapšeni Šmrk, između ostalog, nameravao i da Senidu rani, prebije ili da joj baci kiselinu u lice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17