• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

06.02.2023

18:06

(FOTO) OVO JE KUĆA JEDNE OD NAJBOGATIJIH PEVAČICA NA ESTRADI! Nećete verovati kako izgleda njena vila i šta sve poseduje!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

(FOTO) OVO JE KUĆA JEDNE OD NAJBOGATIJIH PEVAČICA NA ESTRADI! Nećete verovati kako izgleda njena vila i šta sve poseduje!

Podeli vest

Folkerka Vera Matović godinama unazad važi za estradnu umetnicu koja je poznata kao kolekcionarka umetničkih dela, a o njenim nekretninama se stalno spekuliše u domaćim medijima.

Pored luksuzne vile na Dedinju, ona poseduje još jednu atraktivnu nekterninu za koju javnost dugo nije znala.

Radi se o nekretnini na Trošarini u blizini Torlaka, na dva sprata, sa ogromnom terasom i visokom ogradom, a ova vila svojim izgledom podseća na dvorac kao iz bajke.

Pevačica je dugi niz godina na estradi, vredno radi i voli pametno da investira, nikada nije bila neko ko nepromišljeno troši novac. 

Foto: Printscreen You Tube

 

Priča se i polemiše da njene nekretnine vrede par miliona evra, a takođe se spekulisalo da antikviteti i umetničke slike koje je godinama marljivo sakupljala dosta koštaju i da je morala dobro da se "isprsi". 

Foto: Printscreen You Tube

 

Vera Matović od kako je zaradila svoj prvi honorar, svoj novac ulaže u umetnine i to su uglavnom slke srpskih slikara iz 20. veka, a izdvajaju se dela Save Šumanovića, Uroša Predića i Paje Jovanovića za koje je izdvojila veliku svotu novca.

Pevačica nije volela da javno govori o svojoj kolekciji, ali se spekuliše da njena umetnička dela vrede milione evra.

Foto: printscreen/ TV Pink

 

- Ne volim da pričam o slikama koje posedujem jer ih ne kupujem da bih govorila o tome već za svoju dušu. Ne smatram da je istina da imam milione u slikama, ali neću to da demantujem. Ima tu nečeg vrednog, mada ne baš toliko - rekla je pevačica za Informer.

Vera u svom domu poseduje stilski nameštaj, svaki deo kuće je poseban i opremljen je sa puno ljubavi.

Foto: TV Pink printscreen

Tekst potpisa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija