• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

07.02.2023

14:39

SKANDAL NA TELEVIZIJI! JA PRIČAM SAD, TI ĆUTI! Voditeljka urlala na kolegu tokom reklama, zaboravili da je isključe! (VIDEO)

Prntscreen

Estrada

SKANDAL NA TELEVIZIJI! JA PRIČAM SAD, TI ĆUTI! Voditeljka urlala na kolegu tokom reklama, zaboravili da je isključe! (VIDEO)

Podeli vest

Voditeljka Snežana Sokić nedavno se izvikala na kolegu ne znajući da je u programu uživo, odnosno da gledaoci iako su reklame, sve čuju.

Naime, voditeljka je odmah na početku emisije zamolila režiju da puste reklamni blok kako bi im dala do znanja da postoji problem koji utiče na njeno neometano vođenje emisije. Situacija ne bi bila viralna na Tik toku da je režila isključila Snežaninu bubicu koja je zabeležila njeno histerično vikanje na izvesnog Gorana.

 

 

- Je l' ti Gorane mene čuješ dok ti nešto pričam? Ovo stvarno više nema smisla, zaista me uznemiravaš pred emisiju, deset puta ti govorim i zovem da mi uključiš kadrove. Ja pričam sad, ti ćuti. Pusti kadrove da vidim brate. Moraš da imaš komunikaciju sa mnom. Nemoj da se svađaš sa mnom. Prestani da se pravis pametan, slušaj voditelja... - vikala je Snežana dok je gošća bila pored nje u studiju.

 

 

- Pozdrav svima, samo da vam javim da smo se kolega i ja odmah pomirili. Drago mi je što nisam psovala. Ko radi, taj i greši, ovakve stvari se dešavaju. Sad je sve u redu, Goran je dobro! - izjavila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija