• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

10.02.2023

10:17

MIROSLAVA ILIĆA TUŽI SIN, EVO ŠTA JE RAZLOG! Mirjana besna na bivšeg ljubavnika! Devin će doći do svog cilja!

Estrada

MIROSLAVA ILIĆA TUŽI SIN, EVO ŠTA JE RAZLOG! Mirjana besna na bivšeg ljubavnika! Devin će doći do svog cilja!

Podeli vest

Legendarni pevač, Miroslav Ilić već godinama se tuži sa bivšom ljubavnicom Mirjanom Antonović, koja pokušava da dokaže da je on otac njenog sina Devina.

Ona je u tome i uspela, barem pravnim putem, ali je onda je ta presuda kojoj se toliko nadala ukinuta.

Nedavno je još jedan slučaj okončan, a ovog puta u korist bivše pevačeve ljubavnice, u  pitanju je krivična prijava koju je Miroslav Ilić podneo protiv nekadašnje ljubavnice za krivično delo povrede tajne postupka, a tim povodom se sada ponovo oglasila Mirjana Antonović na Facbooku, gde je iznela sve detalje.

- Ova objava je za zve one koji su pobrkali činjenice u vezi Devinove borbe sa ocem, Miroslavom Ilićem. Prvo što želim da kažem, po stoti put, nisam ja ta koja tužim Miroslava. Ne tužim ga ja već njegov sin. Ja nisam jurila ili svetila se Miroslavu svih godina dok je Devin rastao. Tada mi je bio najpotrebniji da izdržavamo i vodimo brigu o detetu. Tad je bio mlad pa ga bez obzira nisam jurila, zasto bi ga jurila sad? Devin je pokušao na fin način sa Miroslavom, ali kad je pročitao neke uvrede koje su bile usmerene meni, odlučio je da ga tuži, sad je to sve zahvatilo veći oblik - napisala je Mirjana pa nastavila:

Foto: Marko Pantić

 

- Miroslav čini jednu grešku za drugom, sve to što radi čini Devina jos upornijem. Ja sam tu samo da pružim sinu podršku. Meni nije potrebna niti slava niti novac u Srbiji. Da me slava interesirala imala sam i imam mnogo veće mogućnosti. Devin je vrhunski lekar u Americi i on nema vremena stalno da se odaziva Miroslavljevim glupostima. Viši sud je pregledao sve dokaze, saslušao svedoke i nakon toga odlučio da su Miroslav Ilic i Devin otac i sin. Mislili smo da se konačno ova tragi komedija završila, međutim izgleda da veze i vezice rade preko vremena, tako da Miroslav ponovo uspeva i dalje da razvlači ovu groznu situaciju. Ne bi me iznenadilo i da maltretiraju sudkinju koja je pravedno odlučila. Izgleda da je Miroslav bio u pravu kad nam je zapretio i rekao da je Beograd njegov. Nadam se da nije tako. Treba se tu čovek upitati ko koga juri i proganja? Njihova taktika je da izvrše pritisak na majku da bi slomili sina - dodala je ona na svom Fejsbuk profilu i zaključila:

Foto: Informer DN

 

- Istina je da Devina to sve pogađa, posebno što zna da to dolazi od strane oca. Tačno je da želi da me zaštiti, ali mu ja nikad neću dozvoliti da zbog mene, ne dođe do svog cilja, pa makar završila u zatvoru. Devin samo čeka odluku Apelacionog suda pa makar kakva bila, da bi ako bude potrebno, predao celi slučaj na međunarodni sud. Sledeće ročište je u aprilu. Idemo dalje. Mislim da je svima postalo jasno koliko je potrebno da se sprovede Devinov Zakon- napisala je ona.

Ona je u tome uspela, barem pravnim putem, ali je onda ta presuda ukinuta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pobesneli Laloš

pre 1 godinu

Miroslav je otpad od čoveka. Otimao se za devojku, a sad pred ženom glumi papučara. Iz aviona se vidi da mu je to sin. Daj DNK i gotovo. Ne moraš ga voleti kao sina, ali ti je on dete. Misliš da mu je stražnjica zinula na tvoju nacionalnu penziju. Ja bih ti je oduzeo i dao deci bez roditelja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija