• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G. T. - T. M.

13.02.2023

07:00

SVI BIVŠI MOMCI PATE ZA MNOM! Milica Pavlović šokirala izjavom, ubeđena da je nijedan nije zaboravio!

ATAIMAGES

Estrada

SVI BIVŠI MOMCI PATE ZA MNOM! Milica Pavlović šokirala izjavom, ubeđena da je nijedan nije zaboravio!

Podeli vest

Milica Pavlović (31) ubeđena je da bi svi njeni bivši momci ponovo bili s njom! Folk zvezda je posle koncerta u prepunoj hali "Čair" u Nišu za Informer otvoreno pričala o poslovnom i emotivnom životu.

"Seksi senjorita" otkrila nam je da nema momka, a na pitanje da li joj se javlja neki bivši momak iskreno je odgovorila:

Foto: ATAIMAGES

Milica Pavlović otvoreno o bivšim momcima...

- Mnogi moji bivši sada imaju devojke, tako da ne očekujem poruke i čestitke od njih. Kad postanu bivši, posle mene mogu da imaju 55 devojaka, ne zanimaju me. Oni će za mene ostati bivši - priča pevačica i dodaje da nijednom muškarcu nije pružala novu priliku:
- Čekajte da razmislim... Nisam, ali svako od njih bi opet bio sa mnom. Tvrdim to!

Svako od njih bi opet bio sa mnom, tvrdim to, ali meni muškarac sada ne treba, dovoljna sam sama sebi. Za Dan zaljubljenih idem sama na planinu- priča Milica Pavlović

 

Foto: ATAIMAGES

Oduševila publiku... Milica Pavlović

Opustila se


Milica otkriva da posle raskida sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, sinom Niše Saveljića, nije emotivno ispunjena i napominje da joj dečko nije ni potreban!
- Ovakva žena može da fali nekom muškarcu. S druge strane, meni muškarac sada ne treba, dovoljna sam sama sebi - samouvereno priča pevačica i otkriva da će i Dan zaljubljenih provesti sama:
- Posle koncerta častiću sebe putovanjem. Za Dan zaljubljenih idem sama na planinu, taman da nabacim još koje kilo.

Koncert sam posvetila
pokojnoj babi i dedi

Milica je prvi solistički koncert u karijeri posvetila pokojnoj babi Radi i dedi Vladimiru, koji su je odgajili:
- Posvetila sam im koncert jer sam ovde samo zahvaljujući njima... Od porodice na koncertu su bile tetka i maćeha, čestitale su mi. Tata nije mogao da dođe jer je polomio ruku u Švajcarskoj.

Kučketina sam, priznajem
Kad sam blokirala neke kolege na Instagramu, rekli su mi da sam prava kučketina! To sam i sama priznala - Milica Pavlović

 

Milica priznaje da se tokom priprema za koncert ubucila:
- Ugojila sam se šest kilograma za četiri meseca. Bila sam koncentrisana isključivo na pripreme za koncert, a na sam dan nastupa, kada sam stala na vagu, umalo me šlog nije strefio. Bilo mi je teško da igram jer mi je sva garderoba bila pretesna. U poslednjem trenutku sam morala da prepravljam odevne kombinacije.

Foto: ATAIMAGES

Napravila lom... Milica

Ko priznaje...


Milica priznaje da se ponekad ponaša kao "kučketina", kako će nazvati i svoj novi album, koji će objaviti pred koncert u beogradskoj Areni.
- Kad sam letos blokirala neke kolege na društvenim mrežama, rekli su mi da sam prava kučketina! To sam i sama priznala, a potom sam mnoge odblokirala i ne znam zašto mi je to toliko zamereno. Rekla sam tada svima da su mogli privatnu poruku da mi pošalju, a ne da pričaju okolo o meni jer je u muzičkoj industriji to nedopustivo - završava priču Pavlovićeva.
 

Miljanina sestra traži
2.000 dinara za izjavu

Na Miličinom koncertu u Nišu bila je Ana Kulić, najmlađa sestra Miljane Kulić. Ona je od novinara tražila 2.000 dinara kako bi komentarisala sestrino učešće u rijalitiju! A kad je shvatila da do novca neće doći, počela je da vređa novinare.

 

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bager

pre 1 godinu

Mora da je veliki red za kajanje ,,jos da im napravi zid za plakanje

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija