• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D.S.

17.02.2023

09:00

MILICA UNAJMILA PRIVATNO OBEZBEĐENJE! Dabovićeva dobija JEZIVE pretnje, bivša košarkašica živi u strahu!

Estrada

MILICA UNAJMILA PRIVATNO OBEZBEĐENJE! Dabovićeva dobija JEZIVE pretnje, bivša košarkašica živi u strahu!

Podeli vest

Bivša košarkašica Milica Dabović nakon što je otvorila nalog na sajtu za odrasle, počela je da dobija preteće poruke, pa je navodno donela odluku da zaposli lično obezbeđenje.

Milica se kao samohrana majka odlučila za ovaj vid zarade, ali to nije naišlo na razumevanje, posebno jednog dela muških pratilaca.

Foto: printscreen

Milica zarađuje od provokativnih fotografija...

"Prodaješ se za pare!", "Majko deteta, kako te nije sramota?!" "Koliko je sat?!“, samo su neke od poruka koje je Milica dobijala, a koje je odlučila da javno objavi na svojim društvenim mrežama.

Međutim, nakon toga su krenule ozbiljne pretnje da će je napasti te zlostavljati, gde god je sretnu. Tada je Milica donela odluku da pre svega zbog svog sina i njegove bezbednosti, ali i zbog sebe same, angažuje privatno obezbeđenje koje će sa njom ići na sva gradska dešavanja, putovanja.

Foto: E-Stock

Milica Dabović živi u strahu...

Prema pisanjima medija, Ivana, kako se zove osoba zadužena za Miličinu bezbednost, i košarkašica upoznale su se prošle godine u teretani i od tada su postale nerazdvojne. Svakodnevno vežbanje i dugi razgovori iznedrili su poverenje, pa je bilo sasvim logično da će baš nju, budući da je položila sve ispite lojalnosti, angažovati za ovaj nimalo jednostavan posao.

Foto: Privanta arhiva/Instagram

Milica Dabović je odlučila da zaštiti sebe i svog sina...

Nedavno su Milica i Ivana zajedno bile i na Kubi, gde je plavokosa devojka brinula ne samo o Miličinoj bezbednosti već i o dobrom raspoloženju. Na fotografijama koje su tamo nastale, a koje je Dabovićeva objavljivala na društvenim mrežama, ona je srećna i nasmejana, a to znači da je Ivana bila uposlena i kao njen lični fotograf.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17