• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

22.02.2023

16:27

NEKA ME TUŽI,TREBA DA ĆUTIM DOK ME REKETIRA! Kandidat "Zvezda Granda" revoltiran izjavom Saše Popovića, tvrdi da je u dilu sa Snežanom Đurišić!

ATA Images, printscreen

Estrada

NEKA ME TUŽI,TREBA DA ĆUTIM DOK ME REKETIRA! Kandidat "Zvezda Granda" revoltiran izjavom Saše Popovića, tvrdi da je u dilu sa Snežanom Đurišić!

Podeli vest

Snežana Đurišić najavila je tužbu protiv učesnika takmičenja "Zvezde Granda" Dušana Vukadinovića pošto je on izjavio da je pevačica od njegove majke tražila pare kako bi prošao u sledeći krug takmičenja.

- Ne plašim se nikoga, pa ni te tužbe, plašim se samo boga, ali mislim da me neće tužiti jer će izgubiti. Dokaze imamo i ja i moja majka - počinje Dušan.

- Neka tuži. Ćeraćemo se. Trebam li ja da ćutim ako me neko reketira? Majka mi je rekla šta se desilo kada smo došli u Crnu Goru da sam saznao tamo napravio bih haos. Ovo je sukob Snežane i mene, ja nju treba da tužim.

Vukadinović dodaje da ga iz Granda niko nije zvao, priznaje ko ga je i zašto ga najviše razočarao i otkriva svoj motiv izlaska u javnost sa ovom pričom.

Foto: ATA Images, printscreen

Snežana je optužena da je tražila mito od kandidata

- Niko me nije zvao iz produkcije jer znaju da sam u pravu. Snežana i Saša su me jako razočarali. Popovića sam gledao kao oca, a sigurno je bio u dilu sa Snežanom i znao je šta mi se sprema. Moja majka i ja smo videli šta se tamo dešava, možda se posle ovoga neko neće prijaviti, mada i da se prijavi meni je svejedno. Od pevanja neću da dignem ruke, ja sam poptuno čist i neću odustati jer odlično pevam - izjavio je pevač.

Inače, povodom celog skandala oglasio se i bivši direktor "Grand" produkcije Saša Popović koji kaže da je Dušan celu priču izmislio.

- Mrlja neće ostati u "Zvezdama Granda", jer to apsolutno nije istina. Da nije smešno bilo bi tužno. Snežana Đurišić je punih 10 godina u žiriju "Zvezda Granda". Da je neko zato što je ispao optuži da je tražila pare za to da dečko prođe je takva besmislica. Snežana me je odmah posle prvog teksta pozvala, ona je trenutno u Italiji i dolazi u subotu. Pitala me je da li je moguće da postoje takvi ljudi koji izmišljaju takve stvari. Ovo je prvi put za 20 godina da je neko rekao da je neki član žirija tražio pare da bi prošao dalje - počeo je Popović pa dodao: 

Foto: ATA Images

Saša Popović

- Taj dečko je bio na audiciji u Podgorici i ja sam ga pustio u samo takmičenje jer sam smatrao da je okej. Iako sam baš sad pogledao taj snimak sa audicije iz Podgorice gde je on stalno dok je pevao zapinjao sa grlom. Pitao sam ga tada šta ti je Dušane sa glasom. On mi je rekao da je nešto bio bolestan pre tri dana i ja sam mu rekao da je dobar i da ide u takmičenje. Došao je prvi krug i dobio je pet glasova, izabrao je Cecu. Ceca je odustala od njega i rekla da je dala podršku ali da će ga neko drugi bolje spremiti. Izabrao je Snežanu koja je sa zadovoljstvom prihvatila Dušana - istakao je.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija