• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

26.02.2023

20:21

NIJE LJUBITELJ ZIMSKIH ČAROLIJA! Ceca otkrila ko je JEDINA muška osoba koja bi mogla da je izvede na sneg!

Prntscreen

Estrada

NIJE LJUBITELJ ZIMSKIH ČAROLIJA! Ceca otkrila ko je JEDINA muška osoba koja bi mogla da je izvede na sneg!

Podeli vest

Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović ovog vikenda održala je dva spektakularna koncerta na Jahorini, a danas je sumirala utiske.

Ceca je otkrila da se sjajno provela, ali ovaj put joj je u fokusu bila isključivo publika, a ne zimske čarolije, kojima se naročito i ne raduje.

Foto: Foto: Blic TV prntscreen

Ceca Ražnatović, pevačica

- Provela sam se fantastično i u petak i u subotu, to moj osmeh govori. Presrećna sam i prezadovoljna. Nisam se ni sankala ni skijala, jedina osoba koja može da me izvede na sneg je moj unuk Željko, ali ovaj put nije bio sa mnom. Kada radim dva dana zaredom na istom mestu, trudim se da se odmorim, da što manje pričam, kako bih odmorila glasnice. Presrećna sam i preeuforična - priča Ceca za "Premijeru - vikend specijal" i dodaje:

Foto: Printscreen

Ceca Ražnatović, pevačica

- Napravila sam Jugoslaviju u malom, mnogo mi je drago zbog toga. Muzika je nešto što ujedinjuje ljude, to je način da šaljemo i širimo ljubav, što je najlepše. Ove dve večeri smo pokazali da je to zaista moguće.

Ceca dobija komplimente na račun svog izgleda gde god da se pojavi, a kako kaže, tajna njenog izgleda jeste u zdravim životnim navikama, ali i pozitivnoj energiji.

- Dan počinjem sa doručkom, to sam kasnije shvatila, ali radim, odmah mi drugačije radi telo. Ima to veze i sa genetikom, sa unutrašnjom energijom... Ako stalno mislite crno, negativno, to vam se odražava i na fizički izgled. Kada mi je bilo teško, uvek sam govorila:"I ovo mora da prođe". Tu je i nega, da se ne lažemo. Nije sve priroda, nega je jako bitna, način života, količina sna. Neko ko ne spava, on izgleda izmučeno, a ja kada imam priliku - naspavam se.

Ove godine proslaviće pedeseti rođendan, a na pitanje koja joj je godina bila najstresnija, Ceca kaže:

Foto: Printscreen

Ceca Ražnatović, pevačica

- U karijeri nijedna, sve je bilo super, a u privatnom životu bilo je dosta oscilacija, ružnih, teških situacija, ali Bog mi je davao predivne trenutke - koncerte, porodična slavlja, Bog mi je dao unuka, svi smo živi i zdravi. Život je satkan i od lepih situacija - iskrena je Ceca, kojoj je unuk Željko sada centar sveta i ne krije da ga je razmazila.

- Veljko se ljuti, Bogdana se ljuti zbog toga, ali baš me briga. Pitam ga šta hoće da mu kupim, kaže:"Loptu ili auto", ja ga pitam da se odluči, kaže:"Dobro, loptu". Stalno me pita:"Ceco, kad ćemo na Maldive" (smeh).

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17