• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

04.03.2023

22:10

PONAŠAJU SE PREMA NAMA KAO DA SMO ŽIVOTINJE! Džipsi usred finala progovorio o problemima koje imaju Zejna i on!

informer.rs/Goran Todorović

Estrada

PONAŠAJU SE PREMA NAMA KAO DA SMO ŽIVOTINJE! Džipsi usred finala progovorio o problemima koje imaju Zejna i on!

Podeli vest

Jedan od favorita na "Pesmi za Evroviziju", Džipsi, progovorio je pre finala o odnosu prema Zejni i njemu od strane svih ljudi jer su romske nacionalnosti.

Jovan Živadinović Džipsi večeras će nastupiti u finalu ovogodišnje "Pesme za Evroviziju 2023", a sada je pred početak nastupa otkrio kako se oseća, a onda je progovorio o dečku Ognjenu.

Foto: informer.rs/Goran Todorović

Džipsi oseća strah

- Osećam se uzbuđeno, jedva čekam da pokidamo. Oko koga se koplje lomi moram da zadržim za sebe - rekao je Džipsi pred početak svog nastupa, pa otkrio da razume Zejnu koju vrežaju što je romske nacionalnosti.

- Zejnu razumem, postoji čudna stvar, ponašaju se prema nama kao da smo neke životinje, ne dobija se na nekoj bitnosti. Uplašeni smo i mi za neke stvari, imamo potrebu da kažemo ljudima da je sve ovo zabavno, ali neke teme moraju da se provuku. Ovo je najlepši odraz nas - rekao je on na početku, pa priznao šta će uraditi ako pobedi.

Foto: informer.rs

Zejna se nada pobedi

- Nemam pojma šta ću uraditi ako pobedim, nadam se da ću imati dobro srce ako se to desi - rekao je on, pa se osvrnuo na dečka.

- Moj dečko je svuda sa mnom, dao mi je reči podrške. Tu je da mi bude razum. Nisam svestan koliko sam dobrineo LGBT zajednici u Srbiji, ja samo želim da napokon normalizujem neke stvari do te mere da ovo uopšte ne bude tema.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stop ciganizaciji Srbije

pre 1 godinu

Volim i ja pozorište, ali ne u svojoj kući. Gamad odvratna! Fuuuuj!

SvetlanaP

pre 1 godinu

Decko, na pogresnim si stvarima krenuo da gradis karijeru. Prvo objava da si gej, kao da je to vazno!? Ili te je neko ne mnogo inteligentan savetovao da to uradis zbog glasova. Odeca u kojoj si se pojavio je bila vise nego uzasna, plus nekoliko brojeva manja nego sto ti treba i ovo na kraju kalimero se zali na nepostovanje romske manjine??? Decko, razmisli malo o svemu. Nisi ti svetska zvezda pa da svi popadaju nicice pred tobom. Odvratno. Talentovan momak koji je krenuo svoj put karijere sa prizemnim i losim stvarim. Zamisli izadje neka muzicka zvezda i kaze ja sam heteroseksualac? Zar to nije smesno?Usput ova bunda ti ne ide uz ovaj autfit.

Mile

pre 1 godinu

Pa i jeste... čim se trpate tamo gde bog nije rekao da treba!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija