• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

07.03.2023

14:46

RODITELJI SU MU ZAVIJENI U CRNO! Prijatelj nastradalog pevača, otkrio gde će biti sahranjen!

printscreen

Estrada

RODITELJI SU MU ZAVIJENI U CRNO! Prijatelj nastradalog pevača, otkrio gde će biti sahranjen!

Podeli vest

Bivši rijaliti učesnik Mladen Vuletić bio je blizak prijatelj sa Nemanjom Vukovićem (22) koji je poginuo u ponedeljak naveče na auto-putu Šid-Beograd, kod Dobanovačke petlje kada je na njega naleteo autobus.

Mladen se oglasio na medije i istakao da je ovo velika tragedija za sve.

- Verujte da smo svi u šoku. Velika je tragedija. Mnogo dobar dečko. Ja ne mogu to da vam opišem koja je bio veličina. Niko ne može da poveruje da se to dogodilo. Ima dva brata, oca, majku. Predivna familija. Ljudi su zavijeni u crno - rekao je Vuletić.

-Ne znam sta bih rekao za momka koji je svakome želeo da učini, pevao je mnogima za džabe, voleo život, ljude. Živeo je u Beogradu, a obožava rodnu Foču, tamo će da bude sahranjen. Tuga velika, šta da kažem - rekao je Mladen za Kurir.

Mladen se takođe oglasio na društvenim mrežama i oprostio se od svog prijatelja.

On je podelio fotogradiju sa poginulim Nemanjom Vukovićem uz opis:

- Brate moj počivaj u miru.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija