• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

07.03.2023

19:33

LUK BLEK OTKRIO ŠTA IMA S KONSTRAKTOM! Spekulisalo se o njihovom odnosu, on priznao da to traje 10 godina!

Aleksandra Jovanović Cile

Estrada

LUK BLEK OTKRIO ŠTA IMA S KONSTRAKTOM! Spekulisalo se o njihovom odnosu, on priznao da to traje 10 godina!

Podeli vest

Od kada je pevačica Maja Nikolić izjavila da je Luk Blek pobedio na "Pesmi za Evroviziju" jer mu je Ana Đurić Konstrakta tetka, povela se polemika da li je to istina.

Sada se oglasio Luka Ivanović, odnosno srpski predstavnik na izboru za Pesmu Evrovizije 2023. godine i priznao da 10 godina poznaje Konstraktu, kao i da je s njom u odličnim odnosima:

Foto: Insider Marko Đoković

Oglasio se i objasnio u kakvom je odnosu sa Konstraktom... Luk Blek

- Konstrakta ima veze sa svim ovim zato što mi je bila mentalna podrška. I ona i ja nismo navikli da budemo u ovom, evrovizijskom formatu. Nismo navikli da budemo u takmičenju ove veličine, ovolike pažnje - kazao je prvo Luk Blek koji će nas predstavljati pesmom "Samo mi se spava" čiji je autor upravo Kostraktin saradnik:

- Bila mi je mnogo velika podrška, kao prijatelj pre svega. Mi se znamo više od 10 godina. Značilo mi je da mi kaže samo kako bi trebalo da se osećam. To je to. Pesmu nije radila ona, već njen saradnik Milovan Bošković, on je dodao završne dodire produkcije - dodao je on za "K1".

Foto: Public

Maja Nikolić prva pokrenula priče o relaciji između Luka i Konstrakte

A priče da je Bleku tetka prošlogodišnja predstavnica Srbije, Konstrakta, pokrenula je pevačica Maja Nikolić:

- "Luk 'Crnaković', poznatiji kao Luk Blek, sestrić je prošlogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji, Konstrakte. Ona mu je i dala ideju za pesmu kada joj se na jednom sastanku požalio kako mu se stalno spava. Posle svega nekoliko minuta, Konstrakta mu je dala papir na kome je bio napisan tekst pesme 'Samo mi se spava'. Ona je refren za pesmu smislila za samo tri minuta, dok su njih dvoje sedeli u kafiću i pili kafu. Dala mu je i ideju da u tekst doda i deo na engleskom. Luk ju je odmah poslušao, a ostalo je istorija- piše u video-snimku na Majinom Instagramu, koji je podelila sa Tik toka.

Foto: Instagram

Ana Đurić Konstrakta

Konstrakta negirala da je u srodstvu sa Lukom Blekom!

S druge strane, Konstrakta tvrdi da nije u srodstvu sa Lukom i da je laž kako je iskoristila svoj uticaj da bi on pobedio.
- Nisam Lukova tetka, niti sam mu pisala pesmu, ali svako ima pravo da piše i govori šta želi. Taman posla da je zahvaljujući meni pobedio! Istina je samo da mu je jedan član mog tima pomogao da što bolje osmisli nastup i poboljša pevanje - kaže Konstrakta i dodaje da bi svi trebalo da ga podržimo:
- Nezahvalno je da prognoziram da li će pobediti na Evroviziji. Treba što bolje da se pripremi, a ostalo je na publici i žiriju. Na ljudima je da ga podrže, kao što su i mene prošle godine.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 1 godinu

a Vucicev kum sto gazi ljude sa autom od pola miliona evra to ne javljate. Hvala

Festan Njemana

pre 1 godinu

ima neka tajna veze sa tim sto je Konstrakta ukrala tudje melodijske fraze pa onda nastupala u izraelu pre Evrovizije i sto je logicki i Luk Blek blisko povezan sa Konstraktom i sa tim Sto je dr Predragyahu Kon bio glavni koji je vakcinisao srpsku decu zapadnim otrovima . A i ruski ambasador je jednom upitao da li u srbiji danas ima uopste srba jer sve je nekako u Srbiji namesteno kao da su svi u srodstvu sa Zelenskim . E sad ko su ti danasnji nesrbi sto vladaju medjima i od srbije prave uzguznu genetski modifikovanu zajednicu . Da vas jebo u dupe sve engleski kuracdjordjewitzki mason Tahiri Hasanowitz .

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17