• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

15.03.2023

12:58

SVI MISLILI DA JE IZ NIŠA, OTKRIVENO PRAVO POREKLO VIKI MILJKOVIĆ! Nikad nije pričala o mestu iz kojeg potiče!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

SVI MISLILI DA JE IZ NIŠA, OTKRIVENO PRAVO POREKLO VIKI MILJKOVIĆ! Nikad nije pričala o mestu iz kojeg potiče!

Podeli vest

Pevačica Violeta Viki Miljković redovno govori da je slaba na južnjake, te su mnogi mislili da je rodom iz Niša ili Leskovca.

Iako često govori da je ponosna što je s juga Srbije, Viki nikada nije pričala odakle je zaista.

Talenat Viki Miljković prepoznao je njen otac, koji je bio učitelj i koji je svoju mezimicu podržao da počne da se bavi pevanjem. Veliki proboj desio se kada je pevačica snimila pesme "Koka kola, Marlboro, Suzuki", "Volim momke koji piju rakiju", a onda su se hitovi samo nizali.

Foto: printscreen

Viki nikada ne priča o poreklu...

Danas retko koja žurka može da prođe, a da se na njoj ne puste neke od pesama Viki Miljković, a trenutno najpopularnije su "Crno na belo", "Bajadera", "Mahi, mahi" i druge.

Pevačici je porasla popularnost i kada je 2016. godine postala stalni član žirija popularnog takmičenja "Zvezde Granda".

Ipak, iako su svi misli da je Viki iz Niša, ona je zapravo preklom iz Velikog Vrtopa, koji se nalazi kraj Suve planine i 2002. godine brojao je samo 270 stanovnika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija