• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Hello

15.03.2023

21:33

RAMBO AMADEUS PRVU ŽENU OSTAVIO ZBOG STUDENTKINJE!? Ona mu je rodila tri sina!

ATA Images

Estrada

RAMBO AMADEUS PRVU ŽENU OSTAVIO ZBOG STUDENTKINJE!? Ona mu je rodila tri sina!

Podeli vest

Muzičar Antonije Pušić, Rambo Amadeus našao se u centru skandala kada ga je producentkinja Lejla Kašić optužila za seksualno uznemiravanje.

Ono što je manje poznato iz života pevača jeste činjenica da se pevač ženio dva puta i da mu je prvi brak trajo samo tri godine.

Supruga Antonija Pušića bila je profesorka pshihologije Biljana, a drugu ženu upoznao je nakon razvoda, a ona je bila studenkinja nemačkog jezika Karin Pušić.

Njih dvoje su se venčali i iz ljubavne veze dobili su tri sina Iliju, Petra i Marka Antonija, ali i ovaj brak se neslavno završio.

Popularni par se razveo 2009, nakon više od 10 godina braka, a od medija su dugo krili da su se razveli.

Foto: screenshot

 

Muzičar je ispričao sve detalje njihovog odnosa.

- Žena i ja smo se sudski razveli, ali smo se odmah, tri-četiri dana posle razvoda, pomirili. Od tada živimo u vanbračnoj zajednici, tako da su naš razlaz, pa ekspresno pomirenje, ostali daleko od šire javnosti - rekao je muzičar u jednom intervjuu 2011. godine za "Hello".

Vanbračna zajednica nije opstala, a par je ipak krenuo svako svojim putem.

Poslednjih pet godina bivša žena Ramba Amadeusa živi sa beogradskim zlatarom Lazarom Žarkovićem, koji je udovac.

Foto: ATA Images

 

Njih dvoje su se poznavali pre nego što su otpočeli vezu jer Antonije i Lazar bili su dugogodišnji prijatelji, pa i kumovi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija