• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. M.

17.03.2023

07:00

DOK SAM BILA U KUĆNOM PRITVORU, MARIJANA MI JE DONOSILA POKLONE! Ceca Ražnatović progovorila o najtežim trenucima u životu!

E-Stock, Darko Cvetanović

Estrada

DOK SAM BILA U KUĆNOM PRITVORU, MARIJANA MI JE DONOSILA POKLONE! Ceca Ražnatović progovorila o najtežim trenucima u životu!

Podeli vest

Ceca Ražnatović kaže da joj je Marijana Mateus pružila veliku podršku dok je bila u kućnom pritvoru

Ražnatovićka je 2011. godine služila kaznu od osam meseci u svom domu na Dedinju zbog, navodne, pronevere novca prilikom transfera fudbalera "Obilića" u inostrane klubove. Ona se posle 12 godina prisetila najtežih momenata u životu, koji su ostavili veliki trag na nju.

Foto: Prntscreen

Drugarice već 15 godina... Ceca i Marijana
Najviše mi je značilo što je Marijana donosila igračke mojoj deci kako bi ih oraspoložila- Ceca Ražnatović

Tada je uvidela ko su joj pravi, a ko lažni prijatelji. Jedna od onih koja je pokazala da je sa njom i u dobru i u zlu je Marijana, sa kojom se druži već 15 godina.
- U periodu kada sam bila malo duže kod kuće, Marijana me je redovno posećivala. Tada je češće dolazila u Beograd i nijednom nije propustila momenat da svrati kako bi me videla. Svaki put bi došla sa punim rukama poklona. Najviše mi je značilo što je mojoj deci donosila igračke kako bi ih oraspoložila. To su prijatelji koji se nikada ne zaboravljaju - kaže Ceca sa osmehom na licu.

Foto: ATA Images

Marijana je kod Cece uvek rado viđen gost...


Ona je otkrila i kako su se njih dve upoznale.


- Moj sin Veljko i Marijanina ćerka su godinu dana išli zajedno u školu. Upoznale smo se na roditeljskom. Bila je to ljubav na prvi pogled između nas dve.
S obzirom na to da Marijana živi u Londonu, Ceca je nekoliko puta bila kod Mateusove u gostima.
- Kod nje se svaki put fenomenalno provedem. Uvek me je vodila na najluksuznija mesta, gde izlaze sve svetske zvezde. Zbog nje sam se i zaljubila u London. Ali, osim noćnih izlazaka, Marijana je tu za mene i kada treba lepo da izgledam. Najbolje kreacije koje sam nosila, imala sam zahvaljujući njoj. Ona je moj prijatelj za ceo život - kaže Ceca, a šta je još ispričala o Marijani, snaji Bogdani Ražnatović i koliko para potroši na šoping pogledajte u 25. epizodi dokumentarno-igranog serijala "Ceca šou", koji se emituje svakog petka od 22 časa na Blic televiziji.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aca Sd

pre 1 godinu

Za toliku pljačku i za sve oko ..Zemunaca.. 2003g.to je preblaga kazna.

milankukic

pre 1 godinu

samo me interesuje ko te je spasao robije i gde su pare

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija