• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. S.

18.03.2023

12:21

POP PEVAČICA OTKRIVA SVE DETALJE VEZE SA BEOGRADSKIM BIZNISMENOM! Maja: Bila sam dve godine sa Bulićem! Posvetila sam mu pesmu "Dragane"

Aleksandar Jovanović Cile, Privatna arhiva

Estrada

POP PEVAČICA OTKRIVA SVE DETALJE VEZE SA BEOGRADSKIM BIZNISMENOM! Maja: Bila sam dve godine sa Bulićem! Posvetila sam mu pesmu "Dragane"

Podeli vest

Bila sam dve godine u vezi sa Acom Bulićem, posvetila sam mu pesmu "Dragane", kaže Maja Nikolić za Informer!

Bulić je u centru pažnje zbog bivše ljubavi Ane Ćurčić, koja se trenutno takmiči u "Zadruzi" i zbog koje je i on spreman da uđe u rijaliti kako bi je odbranio od nasilnog bivšeg muža Zvezdana Slavnića!


Krvna osveta
Acin otac Jusa Bulić je pripadao voždovačkom klanu i devedesetih je bio prinuđen da svoju porodicu skloni u London zbog krvne osvete
Maja Nikolić

Dok svi bruje o Bulićevoj ljubavi prema Ani, Maja otkriva da se i ona zabavljala sa beogradskim biznismenom, i to još pre 25 godina!
- Ne bih da govorim o detaljima naše veze iz poštovanja prema njemu i njegovoj deci, a isto tako iz poštovanja prema mojim bivšim partnerima s kojima imam decu. Mogu samo da kažem da je bio i ostao čovek za primer! - priča za Informer pevačica i otkriva da je tadašnjem momku posvetila jedan od svojih najvećih hitova u karijeri:


Tajna
Ne bih da otkrivam ime, ali Aca je pomogao jednoj osobi koju je muž ostavio kad je dobila dete. Preuzeo je brigu o njoj i detetu, a nije bio u vezi s njom
Maja Nikolić

- Aca nikada nije voleo da ga zovu pravim imenom Dragan, a ja sam se našalila i snimila pesmu "Dragane, Dragane", koja je posvećena njemu! Kada je čuo pesmu, nije se ljutio, štaviše, bilo mu je zanimljivo i mnogo smo se šalili na tu temu.
Maja ima samo reči hvale o bivšem partneru:

Foto: Privatna arhiva

 


- Bio je i ostao faca, veliki šmeker i dobrotvor, ali o tome je ćutao. Bio je poznat kao Robin Hud svog vremena. Ne bih da kažem o kome se radi, ali Aca je pomogao jednoj osobi koju je muž ostavio kada je dobila dete. Bukvalno je preuzeo brigu o njoj i tom detetu, a da nije ni bio sa tom osobom u emotivnom smislu! Onako, drugarski joj je pomogao. Eto vidite koliko je velik čovek, a nikada to nije nikom rekao!
Zvezdan Slavnić je nedavno izjavio da je Anu prvi dečko navodno tukao i gasio joj cigaretu o ruku. Maja Nikolić je ubeđena da nije reč o Buliću.

Maja: Luk Blek kopira Lejdi Gagu!

Maja Nikolić tvrdi da je predstavnik Srbije na Evroviziji Luk Blek plagirao Lejdi Gagu:
- To je apsolutno iskopiran nastup Lejdi Gage sa Gremija! Lukina pesma je bruka za Srbiju jer je demonizovana koreografijom i mračnom energijom. On prenosi našoj deci poruku da treba samo da im se spava. To je kolektivna psihoza. On nikako ne može da bude uzor našoj deci.

- Grešila bih dušu ako bih rekla da je Aca, dok je bi sa mnom u vezi, pokazao i najmanju dozu agresije. Bio je veoma pažljiv, galantan i stabilan muškarac, kakav je i danas - kaže pevačica i otkriva da je Bulić zbog rata beogradskih klanova morao da napusti Srbiju na neko vreme:

Foto: printscreen

 


- Kao što svi znaju, Acin otac Jusa Bulić je pripadao voždovačkom klanu i zbog zategnute situacije devedesetih godina bio je prinuđen da svoju porodicu skloni u London zbog krvne osvete, ali to je prošlost... O njegovom ocu ne bih mnogo da govorim iz poštovanja prema prošlim vremenima, ali dosta toga se zna i pisalo se po novinama. Taj deo Acinog detinjstva se srećom dobro završio. Aca se kasnije oženio, dobio je decu i postao porodičan čovek!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija