• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.03.2023

12:53

NJIMA JE RAZVOD KAO DOBAR DAN! Ovo su poznati koji imaju više od dva braka!

Stock

Estrada

NJIMA JE RAZVOD KAO DOBAR DAN! Ovo su poznati koji imaju više od dva braka!

Podeli vest

Danas je u medijima kao bomba odjeknula vest da se pevač Boris Novković četvrti put razvodi, ali pored njega, buran ljubavni život i brojne brakove imale su i druge njegove kolege sa javne scene.

Boris Novković

 

Prva supruga Borisa Novkovića bila je glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja je kada su se upoznali bila profesionalna balerina u zagrebačkom HNK. Tada je imala 20 godina, a pet godina stariji Boris osvojio je njeno srce. Bili su u braku pet godina, a razveli su se 1997. godine.

 

 

Posle Bojane, Boris je oženio novinarku Luciju Matić. Upoznao ju je na promociji svog albuma "Direkt" i zaljubio se na prvi pogled. Venčali su se 2003. godine i dobili dvojicu sinova, Noa i Bonoa. U braku su bili devet godina, a u vezi 12. Međutim, pevačev brak sa Lucijom raspao se kada se zaljubio u slikarku Ivu Višošević. Zajedno su bili tri i po godine, ali nisu se venčali.

 

 

Nakon raskida sa Ivom, usledio je treći Borisov brak. U avgustu 2016. pevač je oženio 18 godina mlađu Ines Katić, od koje se razveo posle samo pet meseci braka, početkom 2017. godine.

- Svi koji ste predviđali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu. Niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvek i ponovo dati celog sebe za ljubav. Ako treba četvrti i peti i deseti put! Verovaću u pravu ljubav, zauvek! I nema drugog komentara. Ines, hvala! - napisao je on tada na Fejsbuku.

Posle razvoda od Ines usledila je, kako su pisali hrvatski mediji, ljubavna veza sa balerinom Anom Hanić, koja je osim toga i defektolog. Međutim, ni pored nje se Boris nije skrasio. Oženio se i četvrti put, i to sa 25 godina mlađom studentkinjom modnog dizajna Iris Volf. Sa njom je prošle godine dobio ćerku Si, ali rastanak je usledio godinu i po dana nakon venčanja. Boris je u septembru ove godine javno priznao da se rastao od četvrte supruge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Story (@story.hr)

 

- Iris i ja smo već duže vreme razdvojeni. Ipak, to je bilo dogovoreno i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima, te zajednički brinemo za ćerkicu od prvog dana. Vreme će doneti odgovore. Začuđen sam medijskim napisima. Ni Iris, ni ja nismo spomenuli reč "razvod" - rekao je Novković za hrvatske medije.

Lepa Lukić

 

Iako je važila za pravu lepoticu o čemu govori i njeno umetničko ime, Lepa nije imala previše sreće u ljubavi. Pevačica je, pored brojnih hitova, nizala i brakove, a udavala se čak četiri puta!

Foto: E-Stok

Lepa Lukić, pevačica

Njen prvi muž Toma, čije prezime i danas nosi, priredio joj je pakao, a njena prijateljica je jednom prilikom progovorila o njegovim pretnjama i ljubomori. Nakon Lukića, Lepa je stala na ludi kamen sa Veljkom Dokićem, međutim njihova sreća je potrajala samo dve godine. Nekoliko godina kasnije, Lukićeva se udala za menadžera Vladu Perovića, ali ga je zatekla u krevetu sa ljubavnicom i odlučila da se razvede. Pevačica je zatim rekla "da" Milanu Milanoviću sa kojim je u braku bila 18 godina, međutim njihovu sreću je prekinula njegova iznenadna smrt 2019. godine.

Nataša Bekvalac

 

Nataša se često šali na račun svog ljubavnog života i njena okončana tri braka. Novosadska Barbika je prvo sudbonosno "da" rekla bivšem vaterpolisti Danilu Ikodinoviću, sa kojim je dobila ćerku Hanu.

Foto: Informer

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović, fotografija sa venčanja

Njen naredni suprug bio je takođe sportista, odnosno bivši rukometaš Ljuba Jovanović, sa kojim se venčala u tajnosti. Tada je tvrdila da je trenutak kada je postala njegova žena najromantičniji momenat u njenom životu, iako je primetila da se Ljuba prilično uplašio.

Foto: Printscreen You Tube

Nataša i Ljuba

- Ljuba se na venčanju tako uplašio, preznojavao se i to "da" rekao je tako glasno. Ali dobro, njemu je to prvo venčanje, meni je već drugo - ispričala je tada Nataša ubeđena da će sa njim ostati do kraja života. Ali, i njihovoj priči je vrlo brzo došao kraj.

Foto: Informer

Nataša i Luka

Najveću pažnju javnosti je izazvao brak i razvod od Luke Lazukića. Njihova ljubav je naizgled bila bajkovita, a krunisana je ćerkom Katjom. Međutim, jedne večeri je Nataša pretrpela nasilje od strane Luke, zbog čega ga je prijavila policiji, tužila i odmah podnela zahtev za razvod braka.

Zlata Petrović

 

Zlata se prvi put udala kao tinejdžerka, kada je imala samo 16 godina. Petrovićeva je protiv svoje volje stala pred oltar sa Duletom Todorovićem, a nakon dve godine je pobegla od muža. Kasnije je stupila u brak sa pevačem i kompozitorom Hasanom Dudićem sa kojim ima sina Mikija. Posle nekoliko godina udala se za voditelja Zorana Pejića Peju, kom je rodila sina Jovana. Folkerka je i posle razvoda ostala u odličnim odnosima sa Hasanom i Pejom, dok sa prvim bivšim suprugom nema nikakav kontakt.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zlata Petrović, pevačica

- Sa sigurnošću to tvrdim da su mi bivši muževi pravi prijatelji, kao što sam i ja njima. Kad upadnemo u bilo koji problem, prvo se obratimo jedni drugima. Ako se ne pomažemo međusobno, šta da očekujemo od drugih? Meni je ljubav moje dece i njihovih očeva najpreča. Nikada se preko dece nisam svetila njima. Oni su uvek dobro došli u moj dom - rekla je Zlata.

Zorica Brunclik

 

Zorica je godinama u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom i važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Međutim, iako uživa u idili sa čovekom kojeg naziva ljubavlju svog života, Brunclikova je sreću uspela da pronađe tek nakon drugog braka.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zorica Brunclik i Kemiš

Naime, prvi muž bio joj je harmonikaš Zoran Tutić, koji je bio šef orkestra sa kojim je u tom periodu nastupala. U braku sa Zoranom Zorica je dobila sina Đorđa Tutića. Ovaj brak nije dugo potrajao, pa je pevačica pronašla sreću sa drugim harmonikašem, Ljubom Kešeljom, sa kojim je takođe dobila dete, ćerku Miljanu.

Darko Lazić

 

Darkov buran ljubavni život postao je predmet brojnih šala, jer je pevač dva puta stao na ludi kamen i živeo u dve vanbračne zajednice.

Lazić je 2014. godine oženio Anu Sević koja je u tom trenutku bila u osmom mesecu trudnoće, a venčali su se u tajnosti. Njihov brak je potrajao do 2019. godine, a u tom trenutku su se sporazumno rastali i starateljstvo nad njihovom ćerkom Lorenom je dato Ani.

Foto: Insajder/Novak Đurović

Darko Lazić i Ana Sević

- Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu - pričao je Lazić nakon razvoda, ali je nakon samo par godina rekao da zbog neraščišćenih odnosa sa suprugom ne viđa ćerku, što je Sevićeva oštro demantovala.

Foto: printscreen instagram/gagicmarinaofficial

Darko Lazić i Marina Gagić

Turbulentan odnos sa bivšom suprugom ponovio se i kada je uplovio u vezu sa Marinom Gagić. Dok su bili zajedno, pevač je u jednom trenutku verio i planirali su venčanje. Marina je rodila sina Alekseja, ali veza sa Lazićem nije potrajala. Gagićeva se uzdržavala od komentara o bivšem partneru, da njihov sin to jednog dana ne bi čitao, ali bi, kako je rekla, "imala svašta da kaže". Marina je Lazića odlučila da tuži zbog neizmirivanja obaveza prema detetu, koje je pevač, na kraju ipak platio.

Darko je vrlo brzo uplovio u vezu sa Barbarom Bobak koju je takođe verio, ali se i njihova priča neslavno završila. Barbara je svojevremeno otkrila da su se rastali pre svega zbog drugačijih planova i pogleda na svet, te da joj Darkovi poroci na samom početku nisu smetali.

Foto: Informer

Darko Lazić i Barbara Bobak

- Ja sam znala s kim ulazim u vezu, ali nisam znala da će to uticati na naš odnos, zbog čega sam i morala da prekinem vezu. Ljubav je počela da se gasi jer sam shvatila da imamo različite poglede na svet, različite planove... Dosta toga se nakupilo, pa je raskid bio najbolje rešenje. Vreme će pokazati da li je naša veza bila toksična, ali definitivno nije bila zdrava. Ne znam da li je na naš odnos uticao i pritisak javnosti... Treba mi još vremena da sve složim na svoje mesto - rekla je tada pevačica koja je nakon raskida potražila pomoć psihoterapeuta.

Foto: ATA Images

Darko Lazić i Katarina

Lazić je nakon Barbare poleteo u zagrljaj bivšoj devojci Katarini, sa kojom je, kako je sam rekao, varao svoje devojke i supruge, ali je ovaj put odlučio da stavi prsten na njenu ruku! Darko je nedavno za Informer otkrio da su on i Katarina stali pred matičara.

Foto: Instagram/printscreen

Darko i Katarina

- Kaća i ja uživamo u ljubavi. Venčali smo se u opštini i uzela je moje prezime. Živimo u Novom Sadu i toliko se volimo da bi nam bilo svejedno i da smo u kolibi ili na nekoj klupici u parku. Na leto ćemo napraviti svadbu i to će biti opštenarodno veselje! - rekao je pevač.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija