• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

22.03.2023

14:06

ČUVAO JE KRAVE I OVCE NA PAŠNJAKU Otkriveno kako je Elektra Elit živela dok je bila muško, a ovo je njeno prvobitno ime!

Privatna arhiva

Estrada

ČUVAO JE KRAVE I OVCE NA PAŠNJAKU Otkriveno kako je Elektra Elit živela dok je bila muško, a ovo je njeno prvobitno ime!

Podeli vest

Elektra Elit, koja kao elitna prostitutka zarađuje na sat i do 1.000 evra, sebe predstavlja kao transrodnu osobu i tvrdi da joj je to pravo ime, upisano i u lična dokumenta. To je tačno, ali nije uvek bilo tako.

Elektra je rođena kao Đuro Ostojić 1977. i u svom rodnom selu živela je uobičajeno, kao i svi ostali mladići i devojke tog vremena.

Foto: Foto: Igor Živković

Elektra Elit je rođena kao Đuro Ostojić...

- Đuro je tada, u detinjstvu, bio povučen ali se družio sa ostalom decom. Ne sećam se da se po njemu videlo da je drugačiji od ostalih, možda je to skrivao. Bio je kao i sva ostala deca, a kasnije i kao mladić izgledao je prosečno. Sećam se da je pomagao svojima oko poslova u poljoprivredi, čuvao je ovce i krave na pašnjaku. To su tada radila sva deca nakon škole, pa tako i Đuro - tvrdi za Kurir izvor koji je rodom iz sela odakle potiče i Elektra Elit.

Kasnije, kada se transrodna pevačica odselila iz Like, sagovornik je više nije viđao.

Foto: Privatna arhiva

Elektra Elit radi kao prostitutka...

- Mislim da su iz Hrvatske otišli za vreme rata devedesetih, kao i većina Srba tada. Posle mnogo godina sam čuo da se oženio i da je otišao u Švajcarsku, a onda i da je promenio ime u Leon, s tim što se ljudima iz Srbije predstavljao kao Lav. Valjda mu je tako pisalo i u dokumentima. A sad je promenio pol i zove se Elektra. Kad sam ga video na televiziji bio sam šokiran, nisam to očekivao, jer se nikad ranije nije pričalo o njegovim sklonostima - kaže izvor za gorepomenuti list.

Elektra je malo pričala o svom životu iz perioda dok je bila muško. Poznato je da je završila Četvrtu beogradsku gimnaziju a potom i Višu hotelijersku školu, nakon čega se preselila u Švajcarsku gde je nastavila obrazovanje i završila medicinu na katedri za bolesti zavisnosti, drogu i alkohol. Sedam godina je radila u struci.

Foto: printscreen

Elektra Elit od prostitucije za sat vremena zarađuje i do 1.000 evra...

Nakon kraha braka 2007. godine, izjasnila se se kao transrodna osoba i podvrgla opericiji promene pola, a podršku je dobila od kompletne porodice. U svet prostitucije uveo ju je bivši decko iz Španije koji se bavio manekenstvom, a ona danas jasno i glasno priznaje da na taj način zarađuje novac. U više navrata govorila je da u Švajcarskoj zaraduje vrtoglave cifre od najstarijeg zanata. Elektra je nedavno završila i na naslovnici švajcarskih medija kao najpopularnija i najpoznatija prostitutka na svetu, o čemu više možete pročitati na OVOM linku.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija