• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

23.03.2023

07:20

CECIN BIVŠI SMUVAO MISICU! BOGDAN SREJOVIĆ I JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ U VEZI VEĆ MESEC DANA!

printscreen

Estrada

CECIN BIVŠI SMUVAO MISICU! BOGDAN SREJOVIĆ I JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ U VEZI VEĆ MESEC DANA!

Podeli vest

Bogdan Srejović smuvao je Jovanu Ljubisavljević!

Bivši dečko Cece Ražnatović i misica započeli su vezu pre mesec dana, ali su odlučili da od svih kriju da su zajedno.

Kako Informer saznaje, njih dvoje su prekjuče otputovali na Zlatibor kako bi se sklonili od očiju javnosti i uživali u ljubavi.

Foto: printscreen instagram

- Bogdan i Jovana su se u početku samo družili. Pre nekoliko meseci su se zapratili na Instagramu, pa su se s vremena na vreme dopisivali i izlazili u noćne provode. Ali pre mesec i po dana su shvatili da između njih ima nečeg više od prijateljstva - započinje priču izvor blizak paru i dodaje da je prvi korak napravio Cecin bivši momak:

Pažljiv
Bogdan je baš pažljiv prema Jovani, udovoljava joj u svemu
Izvor Informer

- Jedno veče su izašli na večeru na kojoj su opušteno ćaskali, a potom su sa društvom otišli u klub, gde su se provodili do kasno u noć. Na kraju večeri Bogdan je rekao Jovani da će je ispratiti do kuće, a na rastanku ju je poljubio.

Foto: Branko Pantelić

Jovana Ljubisavljević

Bogdan i Jovana su se dogovorili da nikome ne kažu da su zajedno dok ne budu videli kako će im se veza odvijati. Nisu želeli da budu u medijima, pa su krili da su u vezi čak i od prijatelja.

- Doskoro niko nije znao za njih, pa ni njihovi najbliži. Ali su nedavno rekli članovima porodice i pojedinim prijateljima. Svi su bili oduševljeni, jer smatraju da su idealan par. I jesu. Mnogo se vole, Bogdan je baš pažljiv, udovoljava joj u svemu, ali i ona njemu. Za sada im je baš lepo - završava naš sagovornik.
 

Karić: Nek su živi i zdravi

Bivši dečko Jovane Ljubisavljević oglasio se povodom njene veze sa Bogdanom.

- Nek su živi i zdravi! Kad sam rekao da su zajedno, ljudi su govorili da sam lud. Sad vidite da nisam.

Jovana: Imala sam samo dva momka

Jovani je Bogdan očigledno treća sreća, jer je misica pre izvesnog vremena izjavila da je bila samo sa dva muškarca.

- Moj prvi dečko je Luka, a drugi Stefan Karić. Uvek sam u dugim vezama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alex

pre 1 godinu

Vrh video na temu sajma vina u Amsterdamu https://m.youtube.com/watch?v=3ZdJ-Gt6YME. Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju ?? Ove na vlasti zajebava ko stigne, brišu pod sa njima.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17