• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

26.03.2023

22:16

NEVIĐENA SITUACIJA U "ZVEZDAMA GRANDA"! Saša Popović usred emisije legao na sto, takmičarka mu prišla i uradila ovo

ATA Images

Estrada

NEVIĐENA SITUACIJA U "ZVEZDAMA GRANDA"! Saša Popović usred emisije legao na sto, takmičarka mu prišla i uradila ovo

Podeli vest

Za vreme emisije "Zvezde Granda" nastao je naviđeni šuo kada je Saša Popović zbog takmičarke legao na sto, a ona mu prišla i pomazila ga.

Transrodna takmičarka "Zvezda Granda", Alina Juhart, napravila je pravu pometnju u javnosti od kako se prvi put pojavila na sceni pomenuto takmičenja, ali ono što je posebno izazvalo lavinu komentara jeste njen poslednji nastup i odnos sa Sašom Popovićem.

Foto: Youtube printscreeen

Alina Juhart

Naime, Alina je pevala pesmu "Bog i batina" što je veoma nesvakidašnji odabir za ovo takmičenje, a ono što je publika odmah krenula da komentariše jeste ponašanje Saše Popovića za vreme njenog nastupa.

Foto: TikTok printscreen

Alina i Saša u "Zvezdama Granda"

Dok je pevala, Alina je otvoreno koketirala sa Popovićem, koji nije ostao ravnodušan, te se popeo i legao na sto ne bi li joj se približio, a potom ga je takmičarka pomazila po bradi.

Iako su svi svesni da je sve ovo bio samo deo njenog performansa, ovaj video naišao je na brojne negativne komentare.

"Skandal", "Zvezde Granda ovim gube smisao", "Užas, tužno", dok su tu i oni pozitivni: "Devojka pravi šou", "Imaš punu podršku", "Svesna je da je posebna i koristi to, svaka čast"...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 1 godinu

"dok su tu i oni pozitivni: "Devojka pravi šou"" Лоја девојка? Где ви видите девојку?

mp

pre 1 godinu

Žali Bože svega jer ima talentovane djece koja dobro pjeva i moglo bi to da bude ljepše sve skupa da jim lakrdija nije u prvom planu pa onda pola sata bezveznog prepucavanja pa 3 min pjesme ... a najgora je ona fukara od bosanca koji je jugosloven, pa ajde brate seli nekud i ne širi tu boleštinu i reci da si bio dobar harmonikaš al da je presudno bilo to da je ćaća bio vojno lice i pripadnik partije i možda udbe ko i roditelji skoro svih ostalih poznatih kojima je dozvoljeno da budu poznati i da vedre i oblače pod uslovom da su jugosloveni!!! Ko pobi silne jugoslovene kud se dadoše??? Mora da su ji Srbi poćerali nekud jer oni gone sve redom od vardara pa do triglava ... biće da su Srbi!!! Sram vas bilo dodvoravanja kome stignete i da vam članovi žirija (mili) ne zna upotrebe korišćenja slova Č ili Ć ili je i to u stilu dodvoravanja onima koji ne poznaju jezik ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija